Hirdetés

„Rogán küszöbéig vittük az emberek véleményét: elég a propagandából!” – adta hírül vasárnap a Momentum. A Gyurcsány Ferenc-rajongó fiatalok akciójának lényege az volt, hogy a miniszter kertjébe akartak önteni néhány zsáknyi konzultációs kérdőívet. Ezt is sikerült azonban a rájuk jellemző szakértelemmel és profizmussal végrehajtani, mert mint az Index megírta: a szemetet valójában a szomszéd kertjébe szórták.

A demokrata.hu-nak a Miniszterelnöki Kabinetiroda megerősítette, hogy Rogán Antal a társasház legfelső emeletén lakik, míg a Momentum a földszinti lakás kertjébe szórta a szemetét.

„Az akció kimunkáltságáról tehát elmondható: nem volt tökéletesen kivitelezve” – írta az Index. Az ATV honlapja szerint a szomszédok, teljesen érthetően, ki is hívták a rendőrséget.

„Gyurcsány Ferenc és társult segédcsapata, a Momentum megint akciózott. Ezeket elnézve teljesen egyértelmű, hogy a baloldal a járvány második hullámában is pont ott folytatja, ahol abbahagyta.

Nem szavazták meg a védekezést segítő intézkedéseket, üzemszerűen támadták az egészségügyi vezetőket, álhírgenerátort üzemeltettek, most pedig a konzultáció támadásával újra az összefogást gyengítik”

– írta a Facebookon Dömötör Csaba.

„Van egy alapvető különbség köztünk. Ha közel kétmillió ember elmondja a véleményét, mi azt tisztelni fogjuk. Ők kétségbe vonják.

Ilyenkor legalább minden magyar számára kiderül, hogy nehezebb időszakokban kikre lehet számítani és kikre nem. Rájuk most sem lehet”

 – tette hozzá a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára.

Dömötör Csaba hangsúlyozta: sok millió ember erőfeszítése van abban, hogy Magyarország eredményesen küzd a vírus ellen. 

„A mi feladatunk most az, hogy ezt az összefogást megerősítsük, mégpedig úgy, hogy a munkahelyeket megvédjük, az ország működőképességét pedig biztosítjuk. Sajnáljuk, hogy ehhez a baloldal sem gondolatot, sem segítő cselekvést nem tud hozzátenni.”

Mint ismert, közel 1,8 millió ember töltötte ki a nemzeti konzultációs kérdőívet.

Korábban írtuk