Hirdetés

Átéltük és megszenvedtük a kommunista diktatúra szörnyűségeit. Az elnyomó idegen szovjet hatalom szolgalelkű kiszolgálását nem bírtuk elviselni, harcba szálltunk ellene, megfutamítottuk. A szovjet túlerő azonban közbelépett, megmentette őket, szabadságharcunkat leverték és elkezdődött a borzalmas kommunista megtorlás: letartóztatás, kínzás, vallatás, bebörtönzés, kivégzés, a kétségbeesett menekülés – írják, majd hangsúlyozzák: „1990-ben megtörtént a csoda, úgy tűnt, hogy a szabadságharc célkitűzései megvalósulnak, visszanyertük függetlenségünket, a megszálló szovjet csapatok elhagyták az országot”.

Több mint harminc évvel a rendszerváltozás után azonban keserűséggel veszik észre, írják, hogy „a vörös szörny nemzetellenes szellemisége nem tűnt el véglegesen, balliberálissá válva, dékásként, szocialistaként, momentumosként, jobbikosként visszalopakodott a közéletbe, továbbra is a nemzetlélek megrontására törekszik”.

Idegen érdekek szolgálatában, ezúttal nem Moszkvának, hanem nemzeti szabadságunkat korlátozó, nyugati balliberális, globalista köröknek igyekeznek megfelelni

– emelik ki. Felhívják a figyelmet: az április 3-ai parlamenti választáson „újabb szabadságharcot vívunk, ezúttal a balliberális világhatalom hazai képviselői ellen”.

Tisztelettel felszólítunk minden nemzetben gondolkodó magyart, hogy támogassa a magyar szabadságot, függetlenséget és nemzeti értékeket képviselő Orbán-kormányt, és szavazzon a Fidesz-KDNP pártszövetség jelöltjeire. Isten, áldd meg a magyart!

– zárul a felhívás.

Korábban írtuk