– Az elmúlt időszak baloldali tüntetéseinek megszokott elemévé vált az erőszakos fellépés, ezért a soron következő eseményen sem lesz meglepetés, ha a résztvevők ismét hatósági személyekre támadnak, vagy rongálni kezdenek. Ez annak köszönhető, hogy a háborúpártiságuk miatt kétségbeejtő népszerűségi indexszel rendelkező baloldali politikusok abban látják a kiutat nehéz helyzetükből, hogy valamilyen feltűnő, formabontó mutatvánnyal állnak elő, és minden áron kemény reakciót akarnak kicsikarni a rendőrségtől, emiatt provokálnak

Hirdetés

– mondta a Magyar Nemzetnek Zila János, az Alapjogokért Központ elemzője arról, hogy keddre újabb pedagógustüntetést szervez a Tanítanék Mozgalom és a noÁr mozgalom.

A tüntetések bár elvileg a pedagógusok jogállásáról szóló törvényről szólnak, arról azokon valójában alig esik szó. Az viszont forgatókönyvszerűen megismétlődik, hogy a felhergelt diákok szánt szándékkal nekirontanak a rendőröknek, a baloldal és médiája, illetve a Soros-féle „civilek” pedig úgy tálalják mindezt, hogy a kormány veri a gyerekeket. Már az ügyészség is vizsgálatot indított a május 19-i, erőszakba torkollt diáktüntetéssel összefüggésben – emlékeztet a Magyar Nemzet.

– Nem véletlen, hogy az elmúlt időszak akcióinak főszereplői elsősorban a parlamenti bejutási küszöbhöz igencsak közel kerülő Momentum, és az azt fennállása óta önállóan átlépni képtelen Párbeszéd képviselői voltak. A külföldről importált forradalmi receptek azonban mindeddig nem váltak be, a magyar választók átlátnak a szitán, és nem vevők az idegen zsoldban álló erők politikai portékáira. Az ellenzék népszerűtlensége ugyanis nem formai okokból fakad, hanem abból, hogy nem foglalkoznak a választói elvárásokkal

– fejtette ki a Magyar Nemzetnek az elemző. Emlékeztetett: Tordai Bence, a Párbeszéd társelnöke nemrég azt mondta, hogy szerinte minden tisztességes ország küld fegyvereket Ukrajnának, és Magyarországnak is így kéne tennie, miközben közvélemény-kutatások tucatjai bizonyítják, hogy az emberek elsöprő többsége békét akar. A megmozdulások másik főszereplője, Hadházy Ákos egy bejegyzésében meg is feddte a magyarokat, mert szerinte nem vesznek részt kellő számban a baloldal utcai akcióin.

– A tüntetések tehát nem a reprezentációról szólnak, hanem inkább a baloldal támogatottságszerzési kísérleteiről. Ennek egyik eszköze, hogy kiskorúakat tolnak az első sorokba, hiszen az ellenzéki pártok kifogytak a népszerű politikusokból

– mondta Zila János. Hozzátette: ezzel a trükkel sem először próbálkozik a baloldal, emlékezzünk csak Karsay Dorottyára, vagy Nagy Blankára, akiket politikai célból használtak ki, majd dobtak el.

– Valószínűleg ezt a sorsot szánják Pankotai Lilinek is, vagyis a politikai pedofília minősített esetéről kell ezúttal is beszélnünk – fejtette ki Zila János.

A Magyar Nemzet cikkét ITT olvashatják.

Korábban írtuk