‼️ Fekete-Győr András önnön kezével vetett véget pártja hitelességének az egészségügy és az oktatás terén. Ráadásul egy…

Posted by Rétvári Bence on Monday, February 22, 2021
Hirdetés

„Először a Momentum egészségügyi elképzeléseit saját testvére semmisítette meg, amikor élő zoom beszélgetésben hatékonynak nevezte az orosz vakcinát, és a beszélgetésben fel sem merült, hogy az oltásért pénzt kellene kapnia a beoltottaknak” – emlékeztetett Rétvári Bence, majd rátért a második baklövésére.

Miniszterelnök-jelölti programbeszédében a KLIK megszüntetését nevezte legfőbb oktatási céljuknak, miközben a KLIK 2017. január elsején megszűnt. A 134/2016. (VI. 10.) Korm. rendelet 15. § szüntette meg idestova négy éve, azóta a helyi tankerületek az intézményfenntartók – hívta fel a figyelmet az államtitkár.

„Ebből is látszik, fogalmuk sincs, hogyan működnek évek óta a magyar iskolák. Csak annyira futja, hogy más országok modelljeivel dobálóznak, de ha még a magyar modellt sem ismerik, akkor valószínűleg a külföldi mintákról sem tudnak sokkal többet 280 karakternél”

– írta.

Korábban írtuk

„A Momentum beállt Gyurcsányék mögé, így valódi oktatási programjuk Gyurcsány korábbi »eredményei«: a kisiskolák bezárása 381 feladatellátási helyen és ezzel párhuzamosan tömeges pedagógus elbocsájtások, a tanárok egyhavi bérének elvétele, a tandíj bevezetése, genderszemléletű oktatás” – fogalmazott Rétvári Bence.

„Így jár az, aki a saját Facebook üzenőfalát képzeli valóságnak, és az alapján hirdet »programot«: megszünteti azt, ami nincs”

– vonta le a tanulságot a KDNP országgyűlési képviselője.

A baloldalnak a járvány közepén is csak a hatalmi osztozkodás és a pozícióharc a fontos – zárta sorait Rétvári Bence.