Fotó: MTI/Krizsán Csaba, Archív
Fekete-Győr András, a Momentum elnöke
Hirdetés

A Momentum elnöke egy korábbi interjújában arról beszélt: reális esélye van az előválasztás második fordulójába kerülni, annak ellenére, hogy a kutatások rendre hátrébb sorolják a baloldali miniszterelnök-jelöltek versenyében. Fekete-Győr népszerűtlenségének az egyik indoka éppen a kommunikációs hibák halmozása lehet – fejti ki a portál.

Az Afganisztánban történtekkel kapcsolatban Fekete-Győr András hétfőn a Facebook-oldalán tette közzé gondolatait, amely szerint az Orbán-kormány tagjai örülnek a tálibok afganisztáni győzelmének. A politikus úgy fogalmazott:

„Vannak, akik ilyenkor is képesek örülni. Akik az emberi gonoszság ilyen szintjére voltak képesek eljutni. Ők alkotják a mai Fidesz-kormány gerincét”

– emlékeztet a cikk.

Később a poszt eltűnt Fekete-Győr András oldaláról, amit a kommentelők szóvá is tettek. Többen úgy vélték, hogy a Momentum kormányfőjelöltje túl messzire ment, amit nem csupán kormánypárti, hanem baloldali kommentelők is megjegyeztek – írják.

A Magyar Nemzet arról is beszámol, hogy a politikus az EFOTT-fesztiválon is különös Facebook-sztorit osztott meg, amiben azt közölte: „b…szatáskát jól megpakoltuk tegnap, ezért kis csúszással jönnek a sztorik.”

A teljes cikk további részletekkel IDE KATTINTVA olvasható.

Korábban írtuk