Szabó Tímea (Párbeszéd) és Tóth Bertalan (MSZP) után Schmuck Erzsébet (LMP) következett a Karácsonyról a Facebook-oldalán ódát zengők sorában.

Hirdetés

Szabó Tímeához hasonlóan Schmuck is azzal indított a maga videójában, hogy több mint tíz éve van szerencséje ismerni Karácsony Gergelyt.

Nem mindig és nem mindenben értettünk egyet, de abban biztos vagyok, hogy ha ő lesz Magyarország miniszterelnöke, akkor egy igazságos és fenntartható országot fogunk építeni. Olyan országot, amely élhető jövőt és egészséges környezetet hagy hátra a fiatalabb nemzedék számára – fogalmaz a videóban az LMP társelnöke.

Az LMP – Magyarország Zöld Pártja nem véletlenül támogatja Karácsony Gergelyt. Tudjuk, hogy olyan vezetőre van szükség, aki tisztában van a hatalmas feladattal, tisztában van azzal, hogy milyen komoly szociális és környezeti kihívásokkal állunk szemben. Aki tudja azt, hogy a gyorsuló éghajlatváltozás komoly károkat okoz az országnak mind az emberek egészségében, mind a gazdaságban – sorolja Schmuck Erzsébet, majd elérkezünk a videó csúcspontjára.

Korábban írtuk

„Orbán Viktorral szemben tudja azt, hogy a klímaváltozás megfékezéséhez nem elegendőek a szép szavak, tettekre van szükség. Karácsony Gergely felkészült, alkalmas a feladatra”

– zárul a felvétel.

„Karácsony felkészült, alkalmas a feladatra”

„Tudjuk, hogy olyan vezetőre van szükség, aki tisztában van a hatalmas feladattal, tisztában van azzal, hogy milyen komoly szociális és környezeti kihívásokkal állunk szemben. Aki tudja azt, hogy a gyorsuló éghajlatváltozás komoly károkat okoz az országnak mind az emberek egészségében, mind a gazdaságban."Schmuck Erzsébet, az LMP – Magyarország Zöld Pártja társelnöke is támogatja a közös elindulást. #99kontra1 #Magyarország 🇭🇺

Posted by Karácsony Gergely on Saturday, May 15, 2021