Fotó: MTI/Illyés Tibor (szerk.)
Hirdetés

Selmeczi Gabriella (Fidesz) arról beszélt, hogy bár a pedofil bűnelkövetők elleni szigorúbb fellépésről és a gyermekek védelméről szóló törvényt a kormánypártok mellett a legnagyobb ellenzéki frakció is megszavazta, alig telt el pár nap, „megindult a támadás”: Brüsszel politikusai „újra becstelen szerepet vállaltak fel”, és a törvény szövegét el nem olvasva homofóbiát kiáltottak.

„A háttérhatalom karmestere intett, a gyűlöletkampány pedig elindult”, majd csatlakoztak Gyurcsány emberei is – fogalmazott.

Hangsúlyozta: a vádakkal ellentétben a törvény nem homofób vagy kirekesztő, a kiskorú gyermekek érdekeit védi, nem szól arról, hogy felnőttként ki hogyan éli életét, milyen szexuális szokásai vannak.

Kijelentette azt is: a Fidesz nem hagyja relativizálni a család fogalmát. Ezt – folytatta – Ferenc pápa is megerősítette, amikor budapesti látogatásán azt mondta, hogy a család apából, anyából és gyerekekből áll.

Korábban írtuk

Rétvári Bence, az emberi erőforrások minisztériumának államtitkára egy a német CDU-hoz tartozó, bevallottan homoszexuális képviselő szavait idézte, aki azt mondta: örül, hogy Magyarországon a szülőkre bízzák a gyermekek nevelését és nem „holmi hibbant genderideológusokra”, és hálás Orván Viktornak, hogy 2015-ben lezárta a balkáni útvonalat és lelassította Németország elárasztását iszlamistákkal, mert ezzel sokkal többet tett Németország és Európa szexuális sokszínűségéért, mint az összes „bátor zászlólengető”.

Az államtitkár hangsúlyozta: a gyermekek nevelése a szülők joga és felelőssége. „Nem szeretnénk, ha bemennének, sokszor Brüsszelből pénzelt LMBT-szervezetek az óvodákba, és lerajzoltatnák a gyerekekkel, hogy hogyan zajlik egy nemátalakító műtét, vagy azt játsszatnák velük, hogy az a kisfiú, aki kardosat akar játszani, az húzzon szoknyát (…) semmilyen fajta helyzetgyakorlatot, érzékenyítő foglalkozást nem szeretnénk” – fogalmazott.