Nem szabad felülni a provokációnak, hiszen a Békemenet igazi erejét a szeret adja.

Fotó: MTI, archív, illusztráció


Fotó: MTI, archív, illusztráció

Sajtótájékoztatót tartottak a Békemenet szervezői Budapesten a Bem szobornál, ahonnan március 15-én elindul majd a kormány iránti szimpátiafelvonulás.

Az eddig hat Békemenet a békesség, bizalom, méltóság és nyugalom szellemében zajlott, ennek így is kell maradnia – hangsúlyozta Bayer Zsolt publicista. Mint mondta, eddig valamennyi alkalommal voltak fenyegetések, hogy provokációra készülnek a rendezvény ellen, ez most sincs másképp. Azonban – tette hozzá – ez senkit ne akadályozzon meg abban, hogy március 15-én eljöjjön, nem szabad megijedni.

Bayer Zsolt egyébként hétfőn feljelentést tesz az őt életveszélyesen megfenyegető provokátorral szemben.

Futótűzként terjedt a híre, hogy Bayer Zsoltot megfenyegették. Erre az a válaszunk, hogy még többen leszünk – mondta Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum szóvivője. A szellemi honvédők feladata, hogy megvédjék hazánkat, családjainkat, gyermekeinket, ha kell bármilyen eszközzel – üzente a Békemenetre készülőknek.

A Békemenet igazi erejét mindig a szeretet adta és ez igazi kuriózumnak számít, hiszen Magyarországon mi ezért vonulunk az utcára tömegesen, hogy kifejezzük szeretetünket és támogatásunkat egymásért – hangsúlyozta Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.

demokrata.hu