Hirdetés

Zsigmond Barna Pál (Fidesz) azt a kérdést tette fel: ki finanszírozhatja Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt kampányát? Egy párt nélküli jelölt miből finanszírozza kiadásait? Szerinte nem véletlenül nem kívánja felfedni támogatói kilétét. A baloldal bábjának nevezte Márki-Zay Pétert, akin keresztül Gyurcsány Ferenc visszatérne a hatalomba.

Felelevenítette, hogy Hódmezővásárhely polgármestere azt mondta, belép a 99 Mozgalomba, abba a szervezetbe, amely Karácsony Gergely kampányát fedezte, és mivel nem tudható, a szervezetnek honnan van a forrása, szerinte „az embernek akaratlanul is a Soros-hálózat jut az eszébe”. Arra is emlékeztetett, amikor Márki-Zay Péter 500 millió forintosra becsülte Karácsony Gergely kampányát.

Soltész Miklós azt is szóvá tette, hogy képviselőtársa felszólalása alatt a jobbikos képviselők bekiabálásokkal zavarták az ülést. Ennek kapcsán rámutatott Márki-Zay Péter, a Jobbik és az Egyesült Államok szép összefüggéseire.

Soltész Miklós, a Miniszterelnökség államtitkára úgy felelt: baloldali milliárdosok támogatják „az egész előválasztási bohózatot” és Márki-Zay Pétert is.

Korábban írtuk

Felelevenítette: tele volt az ország hirdetésekkel, de a média is a szerepléseikkel. Szavazatszámlálásra is hálózatot kellett építeni – hangsúlyozta, de felelevenítette annak a hírek szerint Márki-Zay Péterhez közel álló embernek a balesetét is, aki az M3-as autópályán egy luxus BMW-ben karambolozott, és 18 millió forint volt nála.

Hatalmas pénzeket mozgatott meg a milliárdos baloldal – zárta szavait.