Az Egyesület a fürdő teljes területére építve négy különböző típusú kulturális programmal készül: előre meghirdetett „száraz” koncertek a mesés Kultúrteremben, barátságos fogadózene az Előcsarnokban, gasztronómiai esemény a Kádfolyosókon, és a legizgalmasabb műsor, „splashmobok” a medencék környékén. Folyamatos programok 16 órától 22 óráig, utána pedig hajnalig zenés éjszakai fürdőzés!

A száraz programok között megjelenik többek között Palya Bea Egyszáléneke, Göttinger Pál felolvasóestje, a Dorota zenekar kísérleti jazz előadása, a Chili&Vanília Kalács&Szörp Partija, és még sok egyéb. A teljes program itt található.

A vendégeknek lehetőségük van napi fürdőbelépőt váltani (kabinos jegy: 3 500 Ft), amely tartalmazza az összes kulturális programot és az egész napos fürdőzést. Aki viszont szárazon szeretné megúszni az előadásokat, az ingyen betévedhet mind a Kultúrterem, mind az Előcsarnok programjaira. A gasztroprogramra a készlet erejéig lehet ingyenes kóstoló kupont igényelni.

A SPLASHMOB fogalmát a már elterjedt flashmobok mintájára az alkalomra szülte a Halastó egyesület. Definíciója: békés fürdőzők körében történő hirtelen, meglepetésszerű művészeti esemény. Ezzel kapcsolatban tehát nem árulhatunk el többet, mint azt, hogy ha március 24-én délután 4 és este 10 között a Széchenyi fürdőben tetszik tartózkodni, akkor bizony bármi megeshet – már amolyan kulturális értelemben. Kössük hát fel a fürdőnadrágot, mert itt aztán bombát ugranak az operaénekesek és színészek szavalnak a szaunában.

Zárás után Disc Bobby, a talpalávaló gazember kever hajnalig Tom & Zsével!

Szeretettel vár mindenkit a Halastó Kulturális Egyesület és a Széchenyi Fürdő!

További részletek: http://furdokultura.blogspot.com/