Karácsony Gergely a fideszesek rémálma a Parlamentben is! #Párbeszéd

Gepostet von Szabó Tímea am Montag, 1. Juli 2019
Hirdetés

A Párbeszéd frakcióvezetője szerint az ellenzék hosszú idő után rájött arra, hogy egy ellenzéki jelöltre van szükség Orbán Viktor és a Fidesz leváltásához.

„Az előválasztást meggyőző többséggel a Párbeszéd társelnöke, Karácsony Gergely nyerte. Ezzel bekövetkezett az önök rémálma, hiszen összeállt az az ellenzéki együttműködés, amitől önök mindig is tartottak, hiszen tudják, hogy csak így lehet és így fogjuk tudni elkergetni az önök korrupt helytartóját, Tarlós Istvánt, aki nem tud önálló döntéseket meghozni és önállóan gondolkodni sem Budapesttel kapcsolatban”

– harsogta a képviselő, aki szerint ők majd mindenki Budapestjét fogják létrehozni. Beszélt a hajléktalanok sanyarú helyzetéről és idős emberekről, akik halálra fagynak az otthonukban. Azt is nehezményezte, hogy magasak az albérletárak Budapesten, de emlegette Lázár Jánost, Varga Juditot és Bayer Zsoltot is felszólalásában.

„Orbán Viktor és haverjai gyűlölik a fákat és imádják a betont”

– fröcsögte Szabó Tímea, aki még tudta fokozni a riogatást:

„A buszok fekete füstöt okádnak a babakocsiban ülő gyerekek szájába.”

A frakcióvezető ígéreteket is tett, például:

„Beton helyett új erdőt építünk.”

Úgy fogalmazott, „az isztambuli gyors ősszel megérkezik Budapestre” és elsodorja a jelenlegi városvezetést, véget vetnek a budapestiek megalázásának.

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára úgy válaszolt, hogy az elmúlt időben Budapesten megújultak közterek és középületek, a hármas metró, továbbá nő a zöldfelületek nagysága. Döntöttek több budapesti centrumkórház létrehozásáról, ami jelentősen növeli az ellátás színvonalát – emlékeztetett.

Közölte: az ellenzék olyan jelöltet ajánl Budapest figyelmébe, aki menekül a felelősség elől, nem vezet, hanem sodródik az árral és a politikai érdekcsoportok akaratával.