A videó többek között a körúton biciklizők idilli montázsával indul, majd a Párbeszéd egyik társelnöke, Szabó Tímea, a másik társelnökről, Karácsony Gergelyről kezd méltató beszédbe.

Hirdetés

„Karácsony Gergőt több mint tíz éve ismerem, több mint tíz éve dolgozunk együtt. Ő az az ember, aki a politikában sosem a hatalmat akarta, hanem a változást. Aki nem az erőszak nyelvén beszél, hanem mosolyogva és szelíden éri el a célját. És a Párbeszéd társelnökeként tanúsíthatom, hogy a Gergő mindig eléri a célját – mondja elcsukló hangon Szabó Tímea.

A társelnök szerint Karácsony erős ember, aki közösségben gondolkodik és minden embert meghallgat. Budapesten a legnagyobb ellenszéllel szemben mutatta meg, hogy amit megígért, meg is valósította – legalábbis Szabó Tímea szerint.

Szabó Tímea annyira belemelegedett a méltatásba, hogy azt találta mondani, a nagyszerű Karácsony 650.000 négyzetkilométer zöldterületet nyilvánított védetté Budán.

Óriási szakemberek ezek, csak a számokat nem ismerik. :DOstobák!

Posted by ELÉG on Saturday, May 15, 2021

Szabó úgy véli, Karácsony nagyszerű eredményeit ráadásul úgy érte el, hogy „közben nem szakított szét családokat, nem hergelte egymás ellen az embereket, nem mélyítette a társadalmi szakadékot, hanem összehozta azokat, akik előtte konfliktusban voltak egymással. És ha valami kulcsfontosságú lesz a kormányváltás után, az az, hogy békét hozzunk az országba, hogy elsimítsuk azt a dühöt, amit Orbánék tizenkét év alatt felkorbácsoltak” – mondja az a Szabó Tímea, aki gyűlölettől eltorzult arccal rikácsolva fröcsög az Országgyűlésben hétről hétre.

Korábban írtuk

Személyesen kedvelem mindegyik miniszterelnök-jelöltet – nyájaskodik a videóban Szabó Tímea, aki ugyanakkor úgy gondolja, hogy csak Karácsony képes közülük az árkok betemetésére, ő az, aki majd elhozza a békét.

Az anyák és a gyerekek nevében is azt mondom: hajrá, Gergő! – zárja gondolatait Szabó Tímea.

„Megígérte, hogy nem adja a Szabolcs utcai kórházat Habony ingatlanbizniszének, és megmaradt a kórház az elesetteknek….

Posted by Karácsony Gergely on Saturday, May 15, 2021