➡Nem mond igazat az Európai Bizottság – igenis át akarják programozni a gyermekeket!Még akár a józan ész erőinek…

Posted by Szánthó Miklós on Wednesday, July 14, 2021
Hirdetés

Szánthó Miklós két friss példát hoz állítása alátámasztására:
– A testület tavaly kiadott „genderstratégiája” úgy fogalmaz, hogy „a Bizottság valamennyi uniós szakpolitikai területen kezelni fogja a társadalmi nemen alapuló hátrányos megkülönböztetés közötti interszekcionalitást (???), és a gyermekek jogaira vonatkozó uniós stratégiai keretek kapcsolódni fognak ehhez a stratégiához”;
– A szintén 2020-ban elfogadott „LMBTIQ-stratégia” pedig rögzíti, hogy „a Bizottság támogatni fogja a gyermekek számára nyújtott befogadó oktatás biztosításával kapcsolatos bevált gyakorlatok cseréjének ösztönzését (…), foglalkozni fog az oktatásban megjelenő nemi sztereotípiákkal. (…) A Bizottság támogatni fogja azokat a projekteket, amelyek a kulturális kifejezésmód használatával előmozdítják az LMBTIQ-személyek teljes körű befogadását. A Bizottság növelni fogja az LMBTIQ-személyek egyenlőségét azáltal, hogy beépíti azt a releváns oktatási kezdeményezésekbe.”

Az elemző hozzáteszi: bizonyos szempontból örvendetes, hogy a Bizottság most az eurokratákra jellemző tejberizs-gerinccel hirtelen elszégyellte magát és megpróbálja letagadni annak a genderőrületnek a létezését, amelyet ők maguk akarnak rákényszeríteni már a kisgyerekekre is.

Ettől a tény még tény marad: az EU legkülönfélébb intézményei már évek óta kifejezett élharcosai a fröcsögő jóemberkedésnek és a kiskorúak mentális átprogramozásának.

Ez pedig számukra és a társadalom számára is rossz, gátlandó és megelőzendő – melynek egyik eszköze az Országgyűlés által pár hete elfogadott gyermekvédelmi törvény. Utóbbit tehát azért éri annyi támadás, mert egész egyszerűen szembemegy a liberális korszelemmel – zárul az írás.

Korábban írtuk