Fotó: facebook.com (Fidesz)
Hirdetés

Hidvéghi Balázs sajtótájékoztatóján közölte: a vasárnapi európai parlamenti voksolást megelőző napokban minden magyar háztartásba szórólapot juttatnak el, amelyen a választás tétjét és a részvétel fontosságát mutatják be.

Hozzátette: támogatóikat személyesen felkeresik és telefonon is felhívják. Önkénteseik személyesen viszik el és adják át Orbán Viktor levelét minden Fidesz-támogatónak – hangsúlyozta.

A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint sok százezer embert keresnek fel így közvetlenül a kampányhajrában.

Hidvéghi Balázs kiemelte: mindenkitől azt kérik, hogy vasárnap menjen el szavazni, és szavazatával támogassa a Fidesz-KDNP jelöltjeit, mert Magyarország védelmében, a bevándorlás megállításában csak rájuk lehet számítani.

„Ahogy a miniszterelnök fogalmaz levelében: Európa most jövőt választ magának, a kérdés az, hogy bevándorláspárti vezetői lesznek az uniónak vagy olyanok, akik megvédik keresztény, európai kultúránkat” – hangsúlyozta.

Hozzátette: az ellenzék már bebizonyította, hogy rájuk nem lehet számítani, mert ők Brüsszelt képviselik Magyarországon, holott olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben – mondta.

„Bár jól állunk a felmérésekben, a választást még nem nyertük meg. Mindenkinek a támogatására és szavazatára szükségünk lesz ahhoz, hogy erős nemzeti képviseletet tudjunk Brüsszelbe küldeni a magyar érdekek védelmében” – hangoztatta Hidvéghi Balázs.