Az ellenzék és szimpatizánsai nem először mutatják be valódi arcukat, amikor nekik nem tetsző dolog történik.

Fotó: képernyőkép, Vadhajtások Facebook-oldala


Fotó: képernyőkép, Vadhajtások Facebook-oldala

Az ellenzék és szimpatizánsai nem először mutatják be valódi arcukat, amikor nekik nem tetsző dolog történik. Ezúttal a III. kerületi MSZP-tag, Antal Nikoletta Henrietta fedte fel igazi természetét a szombati ellenzéki tüntetésen. Az erősen baloldali kötődésű aktivista azt nehezményezte, hogy őt és társát igazoltatták a rendőrök, noha ez egy tüntetésen mintegy megszokott.

A lent megtekinthető videóból kiderül, hogy a rendőrök felismerhetően, higgadtan végezték a dolgukat, Antal mégis „rendőri zaklatásról” sivalkodott. Lehet még túl fiatal volt és ezért nem emlékszik 2006-ra, amikor azonosító nélküli maszkos rendőrök(?) gumibottal, viperával verték a tüntetőket, de az épp arra járókat is, fejmagasságban lőttek gumilövedéket és füstgránátot a tömegbe.

Gulyás Márton női alteregója először „Orbán csicskáinak” nevezte a rendőröket, majd megkérdezte, hogy „A lyukamat itt nem akarják megnézni, mint a XIV. kerületi rendőrségen?”

2018.04.21.Alkotmány utca tüntetésre menet. Rendőri zaklatás áldozata lettünk!Minden tüntetés előtt, és csak a mi csapatunkat. 😮

Gepostet von Antal Nikoletta Henrietta am Samstag, 21. April 2018

Ráadásként egy fényképes összeállítás is:

Íme a ZAYOS, Neobolsevik Kisebbség! – Összegyűjtöttük nektek barátaink oldalairól a legütősebb fotókat a tegnapi SIVALKODÓKról:

Gepostet von SIVALKODÓK am Sonntag, 22. April 2018

(demokrata.hu)