A tavaszi megújulás jegyében újabb fogászati szűrőnapot rendeznek a PreFog keretein belül, ahova Önt és kedves családját is nagy szeretettel várják! A cél, hogy a nagyszabású esemény segítségével felhívják a felnőttek figyelmét a rendszeres fogmosás és a fogászati szűrővizsgálatok fontosságára, valamint, hogy megszerettessék a gyermekekkel a fogászati szűrést. A programra a várandós kismamákat is elvárják, akiknek az ingyenes szűrőnap kiváló lehetőség a fogászati szűrés megejtésére.

A tavaszi szűrőnapon újra színes programokkal várják a kedves érdeklődőket. A család legkisebb tagjainak szórakoztatásáért egy lufi hajtogató bohóc felel, aki állatfigurákat készít a kicsiknek. Emellett mesekuckót rendeznek be, ahol mesefilmekkel, kifestőkkel és cukormentes édességekkel várják a gyermekeket.

A vizsgálatokat egy állapotfelméréssel kezdik, mely indokolt esetben egy röntgenvizsgálatot is magában foglal. Ezt követi egy rutinvizsgálat, amely során a pácienseket személyre szabott prevenciós tanácsokat kapnak a program szakértőitől. Akik szeretnék amalgám töméseiket kicseréltetni esztétikusabb, kompozit tömésre, azoknak felveszik adatait és telefonos megkeresés útján egyeztetnek egy megfelelő időpontot a cserére.

Kismamáknak, gyermekes családoknak és azoknak, akiknek nehéz megközelíteni a XII. kerületi helyszínt, ingyenes kisbusz járatott biztosítanak, amely minden egész órakor indul a Moszkva térről a rendelőhöz, illetve minden óra 30 perckor indul vissza. A kisbusz a Moszkva tér macskakővel kirakott részén várja a látogatókat, illetve a Metró kijáratánál és a téren hostess hölgyek fogják segíteni az oda érkezőket az eligazodásban.

Minden érdeklődőt sok szeretettel várnak!

Az ingyenes fogászati szűrőprogramról további információ a www.prefog.info weboldalon olvasható.

Helyszín: Danubius Dental, 1124 Budapest, Fodor utca 140. (a Farkasréti temető mögött, a Hóvirág utca végén, a körforgalomnál, az 53-as busz végállomásánál)