Hirdetés

Szilágyi György (Jobbik) értékelése szerint Magyarország az elmúlt 12 évben Európa legszegényebb országa lett, „egekben az államadósság”, hatalmas az infláció, soha nem látott mértékben romlik a forint.

Úgy vélekedett, Magyarország Európa legkorruptabb országává vált. Hozzátette: az Orbán család az elmúlt 12 évben tizenkétszerezte vagyonát, Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor barátja dollármilliomos lett. „Urizálás, luxus, borkaizás, szex, drogok, korrupció, összelopott mérhetetlen vagyonok és a hatalomhoz való foggal-körömmel ragaszkodás jellemzi a Fideszt” – hangoztatta.

A miniszterelnök vállalja a felelősséget az ország tönkretételéért? – kérdezte, majd azt mondta, április 3-án kormányváltás lesz.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter szerint attól, hogy a hazugságot újra és újra megismétlik, még nem lesz igaz. Felhívta a figyelmet arra, hogy ma a minimálbér magasabb annál, mint Gyurcsány Ferenc, a Jobbik szövetségesének kormányzása alatt volt az átlagbér. Az inflációval kapcsolatban nemzetközi összehasonlítást javasolt, és elmondta, a valóban magas magyar inflációs érték az alacsonyabbak közé tartozik nemzetközi összevetésben.

Korábban írtuk

Kitért a benzinárstopra és arra kérte a közvéleményt, illetve a hatóságokat, valamint az országgyűlési képviselőket, hogy lépjenek fel a rémhírterjesztés ellen. A Mol világossá tette, hogy képes önmaga is biztosítani a teljes magyar kapacitást – fűzte hozzá.

Az, hogy ma Magyarországon nem 700, hanem 480 forint a dízel literenkénti ára, kormánydöntés következménye – mutatott rá.

A korrupcióval kapcsolatban arra emlékeztetett, hogy az Országgyűlés most függesztette fel a szocialista Tóth Csaba mentelmi jogát.