Fotó: shutterstock.com, illusztráció

Valóságos össztűz zúdult Magyarországra, miután a parlament elfogadta a pedofilellenes törvényt. Olyan törvénycsomagot hagyott jóvá a magyar Országgyűlés, amely a gyermekek és a szülők jogait védi, ugyanakkor a legkisebb mértékben sem irányul a homoszexuálisok ellen, mivel a 18 év felettiekre egyáltalán nem vonatkozik. Mégis egyre erőszakosabban támadják a magyar Országgyűlés törvényalkotását, a családok védelmét, kétségbe vonva a szülő azon jogát, hogy nagykorúságáig maga döntsön a 18 év alatti gyermeke neveléséről.

Hirdetés

Az elfogadott törvény előírásaival teljes mértékben szembemenő, provokatív közleményt adott ki a Magyar LMBT Szövetség, egy új, középiskolásoknak szóló kiadványt és honlapot népszerűsítve, amelyet a törvény hatálybalépésével egy időben indított. Címe Szivárvány Szakkör, és kifejezetten a középiskolás korosztályt célozza meg, nem törődve azzal, hogy cselekedete törvénybe ütközik. Ellenkezőleg: provokatívan kiemeli, hogy „a kiadványnak és honlapnak külön aktualitást ad a mai napon hatályba lépő, pedagógus és gyermekjogi szakmai szervezetek széles köre által kritizált törvény, amely megpróbálja száműzni az LMBTQI-tartalmakat az iskolából és a médiából”. Szerintük „a Szivárvány Szakkör honlap ezért mind a fiatalok, mind a pedagógusok számára hiánypótló: továbbra is biztosítja a hozzáférést” ezekhez a tartalmakhoz.

Milyen alapon avatkoznak be állítólagos civil szervezetek egy ország törvényeibe? Lássuk, mit tartalmaz a szakkör tananyaga.

„Kik azok az LMBTQI-emberek? Mi a különbség a szexuális irányultság és a nemi identitás között? Milyen nehézségekkel szembesülnek az LMBTQI-fiatalok a hazai középiskolákban? Mit tehetnek a tanárok és a diákok az erőszakmentes, befogadó iskolai közeg megteremtése érdekében?” Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ, kiadványukkal kifejezetten a középiskolás korosztályt célozva meg.

Korábban írtuk

Két tanulmányra is hivatkoznak, az első még 2010-ben látott napvilágot, amikor még az emberek döntő többségének fogalma sem volt róla, mit jelent a 130 különböző nemi identitás kezdőbetűiből összerakott betűszó. Ma már az LMBT-lobbi érzékenyítésének köszönhetően szinte mindenki tudja, de továbbra sem óhajtja e sémát követni. Az Ipsos LGBT+ Pride 2021 című nemzetközi kutatása szerint a vizsgált országok közül Magyarországon mondták a legtöbben (84 százalék), hogy kizárólag az ellenkező neműekhez vonzódnak, és ezzel még a második helyen álló Oroszországot is megelőzzük.

Soros Györgyhöz köthető Háttér Társaság tanulmánya viszont nem erről szól. Bevezetőjéből kiderül, hogy a Háttér Társaság a Magyar Tudományos Akadémia Szociológiai Kutatóintézetével együttműködésben 2010 őszén kérdő­íves kutatást folytatott LMBT-emberek körében. A felmérés célja az volt, hogy minél pontosabb képet kapjanak a hazai LMBT-közösség helyzetéről, problémáiról, véleményéről, ezzel segítve a civil szervezetek és az esélyegyenlőség területén működő állami szervek munkáját.

Az eredmény: „A kutatás alapján az LMBT-fiatalok gyakran válnak iskolai zaklatás áldozatává diáktársaik, de akár tanáraik részéről is, ami illeszkedik az iskolákban uralkodó homofób légkörhöz, és megmutatkozik a tananyagban is.” A Háttér Társaság egy másik, 2017-es vizsgálata szerint a kutatásban részt vevő 13–21 év közötti LMBTQI-fiatalok 64 százaléka vált szóbeli erőszak, 22 százalékuk fizikai zaklatás és 13 százalékuk fizikai bántalmazás áldozatává az iskolában az előző tanév során. A közlemény hivatkozik továbbá a Sokszínűség Oktatási Munkacsoport Iskolai zaklatás és kirekesztés című tanulmányára is, amely szerint a közel ötszáz megkérdezett pedagógus 56 százaléka tapasztalt LMBTQI-személyekkel kapcsolatos előítéletes megnyilvánulást az iskolákban a 2019–20-as tanévben.

A honlapon a fiatalok a témával kapcsolatos kérdéseiket is feltehetik, amelyekre a Háttér Társaság információs és lelkisegély-szolgálatának munkatársai válaszolnak. Az is kiderül a közleményből, hogy a honlap és a kiadvány az Európai Bizottság Jogok, egyenlőség és polgárság programja (2014–20) támogatásával jött létre.

A Szivárvány Szakkör időzített beharangozásával egy időben az Amnesty International Magyarország a már fent említett Háttér Társasággal közös sajtóközleményében tudatta, hogy a civil szervezetek nem hajtanak fejet a „homofób és transzfób propagandatörvény” előtt, amely szerintük putyini mintára lett bevezetve, és azt célozza, hogy „kiradírozza a nyilvánosságból az LMBTQ-embereket”. Ezért az Amnesty International Magyarország, a Budapest Pride, a Háttér Társaság, a Magyar Helsinki Bizottság, a Prizma Közösség és a TASZ petíciót indítanak, hogy az alapvető jogok biztosa küldje el az Alkotmánybíróságra a „nyilvánvalóan alaptörvény-ellenes törvényt.”

Dr. Vig Dávid, az Amnesty International Magyarország igazgatója szerint „hiába erőlteti a kormányzat a fundamentalista és kirekesztő emberképet, a magyarok nem kérnek ebből és nemet mondanak a gyűlöletkeltésre. A ma hatályba lépő törvény alapján a kormányzat szeretné eltüntetni a reklámokból az LMBTQ-embereket, szeretné kitörölni a filmekből és a rádióműsorokból az LMBTQ-tartalmakat, hogy azokat este tíz óra előtt ne lehessen megnézni a tévében. A törvény szeretné eltüntetni az iskolákból azokat a foglalkozásokat, tartalmakat, amelyek leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű vagy interszex embereket mutatnak be.”.

Csakhogy egyáltalán nem erről van szó. Párkányi Eszter, az Alapjogokért Központ elemzője szerint azáltal vált a közbeszéd egyik meghatározó elemévé az LMBT-kérdés, hogy ezen ideológia térnyerésének eszközéül az identitáspolarizálást választották az LMBT-t támogató szervezetek. (Akárcsak a migráció esetében tették.)

Ennek módszertana, hogy a társadalmat a nemi identitás vagy a szexuális orientáció alapján elnyomókra és elnyomottakra osztja. A képletben az alávetetteket (a korábbi marxista ideológia proletariátusát) ma az LMBT-közösségek helyettesítik, akiket a többségi heteroszexuális társadalom elnyom – mutat rá az elemző.

Ennek egyik legjobb eszköze a mese, amely a világot szegény, bántalmazott Jókra és a helyzetükkel, erejükkel, hatalmukkal visszaélő Rosszakra osztja. A Demokrata több cikkben is beszámolt a Meseország mindenkié című LMBT-propagandakiadvány tavaly szeptemberi megjelenéséről, amellyel a legkisebbeket, az óvodásokat vették célba. Ott is ugyanez a séma működött. Érdemes feleleveníteni, hogy a könyvet a Soros György alapítványának támogatását élvező Labrisz Leszbikus Egyesület adta ki.

A könyvhöz óvodai-iskolai foglalkozástervek is születtek óvodapedagógusok és tanítók számára. A Házasodik a herceg című meséhez kapcsolódó feladat például így szól: „A gyerek készítse el a homoszexuális királyfi esküvői hirdetését.” Az ehhez kapcsolódó feladatsor 6–8 éves gyerekeknek készült!

A pedofilellenes törvény miatt Magyarország ellen lejáratókampányt indítók ugyanazok a Soros Györgyhöz köthető „civilek”, akik az illegális migráció elutasítása miatt is hadjáratba kezdtek Magyarország ellen, és akik a világot ma is elnyomókra és elnyomottakra osztják. E kifacsart, a természet törvényeit is megkérdőjelező ideológia terjesztéséhez azonban pénz kell, rengeteg pénz, amit a Soros-birodalom bőkezűen osztogat.

A fenti közleményt kiadó Amnesty International tavalyi beszámolója szerint 2020-ban összesen 112,8 millió forint támogatást kapott az anyacégtől, az Amnesty International Limitedtől, amely Soros György Nyílt Társadalom Alapítványától (Open Society Foundations) 2019-ben több tételben összesen több mint másfél millió dollár támogatást zsebelt be.

A Helsinki Bizottság a Soros-alapítványtól 2019-ben 245,2 millió, 2018-ban 14,4 millió, 2016-ban 176 millió forint támogatást kapott. A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) 2020-ban 103,1 millió, 2019-ben 71,8 millió, 2018-ban 53,4 millió, 2017-ben 64,7 millió forint támogatásban részesült. A Labrisz Leszbikus Egyesület 2019-ben 11,43 milliót, a Háttér Társaság 25,28 milliót, a Budapest Pride 6,17 milliót kapott a Soros-féle NGO-któl.

A támogatások forrása és növekvő mértéke nem hagy kétséget afelől, hogy a gyerekekre irányuló erőszakos propagandát is a Soros-birodalom irányítja és pénzeli. Céljuk rendkívül káros és veszélyes: az egyén szintjén a kötődések fellazítása, a gyökerek kilazítása és kitépése: a hagyományok, a keresztény, illetve a nemzeti hovatartozás, az anya-apa-gyermek szerep, a hagyományos családmodell és végül a természetes, biológiai nem megkérdőjelezése, majd eltörlése. Társadalmi szinten ugyanezt a célt szolgálja a tömeges migráció a hazájuktól, hagyományaiktól, kultúrájuktól megfosztott népek összekeverésével, hogy egy manipulálható, gyökértelen embermassza jöjjön létre. És mindezt a legkiszolgáltatottabbakkal, a gyermekekkel kezdik.