Soproni Tamás egy látnok, ezt be kell vallanunk. Ő már 2017 augusztusában megmondta, idézzük,„biztos vagyok benne,…

Posted by VI. kerületi Fidesz on Thursday, February 11, 2021
Hirdetés

Soproni Tamás, Terézváros momentumos polgármestere korábban sem tartotta nagyra politikai szövetségeseit, hiszen emlékezetes, hogy már 2017-ben moslékkoalíciónak nevezte az ellenzéki összefogást, és azóta is azt bizonyítja, hogy csak kényszerből egyezkedik a többi balliberális párt képviselőivel. Erre utal az a levél, amelyben az önkormányzat MSZP-s és DK-s frakcióvezetője antidemokratikusnak nevezi a polgármestert – írja a hírportál.

„Méltatlan a terézvárosiakra nézve, mert kifelé a demokratát kommunikálod, de velünk szemben egyedüli döntéshozóként lépsz fel”

– emlékezteti a polgármestert a helyi vállalkozók megsegítésére tervezett összefogás kapcsán Szilágyi Erika és Kecskés Balázs frakcióvezetők, akik egyúttal kifejtik, hogy súlyos bizalmi válság alakult ki Sopronival szemben, aki csak beszél hitről és bizalomról, de másként cselekszik.

„Soproni Tamás egy látnok, ezt be kell vallanunk” – kommentálta a levelet a kerületi Fidesz közösségi oldalán, ahol egyúttal felidézték a polgármester moslékkoalícióról tett korábbi kijelentését.

A Magyar Hírlap teljes cikkét erre a linkre kattintva olvashatják el.

Korábban írtuk