Első 100 nap – 1. rész

1️⃣0️⃣0️⃣🌞 Villámgyorsan eltelt az első 100 napom országgyűlési képviselőként. 😊Kihívásokkal és élményekkel teli időszakon vagyok túl, amelyet úgy gondoltam, "megörökítek" – és egy videóbeszámoló formályában nyújtom át Önöknek. Elkezdtem sorra venni a történéseket, és gyorsan rá kellett jönnöm, hogy érdemesebb inkább két videót is készíteni. 📹 Íme az első! 😉

Posted by Koncz Zsófia on Wednesday, February 10, 2021
Hirdetés

„Villámgyorsan eltelt az első 100 napom országgyűlési képviselőként. Kihívásokkal és élményekkel teli időszakon vagyok túl, amelyet úgy gondoltam, megörökítek – és egy videóbeszámoló formájában nyújtom át Önöknek” – írta a fideszes politikus.

A videóban többek közt helyet kaptak a Hernád okozta árvíz miatt szükséges rendkívüli intézkedések, a koronavírus-járvány kapcsán a védőeszközök kiosztása, a 37-es út kibővítéséről szóló hír bejelentése, valamint a választókkal való közvetlen kapcsolattartás.

Ahogy Koncz Zsófia írta, miközben sorra vette a történéseket, rájött, hogy érdemesebb inkább két videót is készíteni. A folytatás szintén a képviselő közösségi oldalán várható.

Korábban írtuk