A rendezvény Sebők Vivien, pátyi lány teljes gyógyulásának elősegítését célozza meg. Sebők Vivien, 15 éves, a Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium tanulója. 2010. szeptember 25-én az úttesten való szabályos átkeléskor egy nagy sebességgel közlekedő autó, fékezés nélkül elgázolta. A helyszíni újraélesztés után kórházba szállították. Életmentő műtéttel eltávolították a koponyacsont nagy részét. Lélegeztető gépen, kómában feküdt a János kórház intenzív osztályán, ahol tüdőgyulladást és súlyos fertőző betegséget kapott. Így csak „védőfelszerelésben” tudták szülei ápolni. Most otthon fekszik és hihetetlen élni akarásról tesz nap, mint nap tanúbizonyságot, aminek köszönhetően mára gép nélkül lélegzik, és bár azóta is éber kómában van, de a szemeivel és néha karjaival már reagál környezetére.

Szülei mindent megtesznek azért, hogy felébredjen, állandóan mellette vannak. Édesanyja egyáltalán nem tud emiatt dolgozni, szülei egyre nehezebben bírják anyagilag a gyógyíttatást.

A koncerten, Spiriev Teo-n a 2010-es X-faktor elődöntősén kívül fellép még a Budapest Show Kórus, illetve több pátyi tehetség is szórakoztatni fogja a remélhetőleg minél nagyobb számú közönséget. Az eseményt a Pátyi Önkormányzat példaértékűen támogatja.

A szervezők tisztelettel kérik, hogy aki teheti, jöjjön el, és pénzadományokkal segítse Vivi gyógyulását.

Az esemény főszervezője: Spiriev Olivér egyetemista