Fotó: Echo TV

Lényegében egy hidegháború zajlik Európa ellen, és ebben a helyzetben az egész kontinens jövőjét befolyásolja a magyarországi választás eredménye – jelentette ki az Országgyűlés elnöke az Echo TV Napi aktuális című műsorában. Kövér László hozzátette, szerencsére az európaiak többsége felismerte a veszélyt és nem akar bevándorlóországban élni. Meglátása szerint ezt mutatják az utóbbi idők választási eredményei Németországban, Ausztriában vagy Olaszországban is.

– Kimondható, hogy nincs Európában olyan társadalom, ahol többségben lennének azok, akik bevándorlóországot szeretnének csinálni a saját hazájukból, vagy akik ezt jónak tartanák – mondta a házelnök, aki úgy fogalmazott: mindenhol többségben vannak a normálisan gondolkozó, józan, nemzeti érzelmű polgárok.

Kövér László szerint, miközben Magyarországot vádolják a jogállamiság hiányával, demokráciadeficittel, a sajtószabadság megsértésével, addig ezekben az országokban a politikai korrektség jegyében brutális cenzúra érvényesül úgy a sajtóban, mint a köznapi kommunikációban.

A Kövér Lászlóval készült teljes beszélgetés hétfőn 19.05-től látható az Echo TV Napi aktuális című műsorában.

(echotv.hu)