„Hazaértem szerencsésen a kórházból. Az intenzív gyógyszeres kezelés nagyon sokat segített. Nagyon hálás vagyok és köszönöm szépen az ápoló nővérek és az orvosok segítségét és kedves ellátását! Óriási munkát végeznek, nagyon nagy tisztelet jár nekik” – írta Borbély Lénárd a Facebookon. „A vírust – segítséggel, de – legyőztem. A tüdőgyulladásom visszahúzódott. Most már jól vagyok. Óvatosan újra teljes értékű munkába állok. Köszönöm mindenkinek még egyszer a rengeteg jókívánságot, segítséget, aggódást! A felajánlásokat, az imákat. Határon innen és túl egyaránt. Mindenki nagyon vigyázzon magára, kérem, hogy minden szigorú szabályt és kormányzati óvintézkedést az egészségünk érdekében tartsunk be!”

Hirdetés

A városvezető hozzátette: saját bőrén tapasztalta meg, a vírus – és annak szövődményei – nem játék.

„Az idős csepeli polgárokra kiemelten fogunk továbbra is figyelni, de azt kérem, ők még inkább fokozottan tartsák be a szabályokat és kerüljék el a zsúfolt tömeges helyeket! A kórházak egyre jobban betelnek. A 65 év felettieket ingyenesen oltjuk be Csepelen tüdőgyulladás elleni vakcinával. Vigyázzunk egymásra! Hajrá Csepel!”

Hazaértem szerencsésen a kórházból. Az intenzív gyógyszeres kezelés nagyon sokat segített. Nagyon hálás vagyok és…

Posted by Borbély Lénárd on Friday, October 30, 2020

Néhány nappal ezelőtt Ábel Attila, a főváros XXI. kerületének kormánypárti alpolgármestere is a Facebook-oldalán számolt be arról, hogy koronavírus-tesztjének pozitív lett az eredménye, ráadásul nem tipikus tünetekkel jelentkezett nála a betegség.

Korábban írtuk