Megköszönöm az első 50 kedvelőnek, akik csatlakoztak oldalamhoz. Remélem, sőt tudom, hogy hamarosan sokkal többen leszünk!

Gepostet von Varga Béla polgármesterjelölt am Sonntag, 11. August 2019
Hirdetés

Az új jelölt, Varga Béla hétfőn az MTI-nek elmondta, készen áll a feladatra, dinamikusabb, fiatalosabb, eredményesebb városvezetést tervez „bátor programmal”. Legfontosabb céljának a munkahelyteremtést, a város gazdasági fejlesztését, valamint a bölcsődék, óvodák, iskolák, egészségügyi, szociális intézmények fejlesztését nevezte meg.

A polgármesterjelölt hangsúlyozta, azon fog dolgozni, hogy a fiatalok, a gyermekes családok, az idősek és a vállalkozók is jól érezzék magukat a városban, és biztos benne, hogy a kormánypártok támogatásával mindezt meg is tudja valósítani.

Az ötezer választópolgárral rendelkező Szécsényben 2010 óta a kormánypártok adják a polgármestert és a képviselő-testület többséget is.

A 49 éves Varga Béla jelenleg a helyi Fidesz elnöke, a Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója, megyei közgyűlési és korábbi önkormányzati képviselő, a megyei kereskedelmi és iparkamara alelnöke.