Köszönjük, Gyöngyös!Hétvégén elindultunk, jelöltjeink és segítőink nem ölbe tett kézzel várták a választók ajánlását….

Gepostet von Klausmann Viktor oldala am Montag, 26. August 2019
Hirdetés

Klausmann Viktor ezt sajtótájékoztatón jelentette be hétfőn a városban, miután elsőként a kormánypártok és a helyi civil szervezet jelöltjei adták le ajánlásaikat Gyöngyös jegyzőjének.

Hosszú kiválasztási folyamat eredményeként zseniális képviselő-jelölti csapat állt össze, akik mindannyian ismerik saját körzetüket és lendületes, megújulásra törekvő emberek – mondta Klausmann Viktor. Rámutatott: a megyei minden nagyobb városa látványos fejlődésnek indult az elmúlt években, miközben Gyöngyös e téren háttérbe szorult. Ezért kell a meglévő értékeket megtartva jó irányba állítani a várost – hangsúlyozta.

Gyöngyösnek szüksége van a megújulásra, átgondolva a következő 5 év feladatait, azok sorrendjét és pártállástól függetlenül együttműködve a helyiekkel – jegyezte meg.    

Az MTI kérdésére válaszolva Klausmann Viktor elmondta: programjukat 5 pontban foglalták össze, melyek között az utak, a közterületek és parkok állapotának javítása, a parkolóhelyzet megoldása és a közbiztonság erősítése szerepel. Ezekre gyors cselekvési terv készül, miközben egy interneten és kampánykiadványukban egyarán megtalálható kérdőíven a helybeliek véleményét, javaslatait várják Gyöngyös jövőjével kapcsolatban. A beérkező válaszok összesítése után ezeket a visszajelzéseket is beépítik fejlesztési terveikbe – húzta alá.   

 Szókovács Péter, a Városom, szeretlek Egyesület elnöke az eseményen arról beszélt: a hivatalosan szombaton elkezdődött kampány első két napja számukra munkával telt: jelöltjeik és segítőik a szükségesnél 2-3-szor több támogató aláírást gyűjtöttek össze ez idő alatt a városban. Ezeket hétfőn reggel adták át és jelenleg az ajánlóívek hitelesítésére várnak. Jelezte: Klausmann Viktort és csapatát várakozással és pozitívan fogadta a helyi közvélemény. Szólt arról is, hogy bár az aláírásgyűjtéssel végeztek, a választók tájékoztatását, programjuk megismertetését egy, a napokban elkészült kiadványon keresztül és személyesen is folytatják.