Az új szolgáltató megjelenését több hónapos előkészületi munka előzte meg, melynek célja volt, hogy a Btel mobil internetet használó ügyfelek a lehető legmagasabb színvonalú szolgáltatást és kiszolgálást élvezhessék. A Vodafone – Btel közös együttműködés jó példája annak, hogy a távközlési szolgáltatók, az ügyfél érdekeket előtérbe helyezve, képesek közös célokat kitűzni, és megvalósítani azokat.

A Btel meghatározó szerepet tölt be a Magyar alternatív távközlési piacon, és jelentős tapasztalatokkal rendelkezik szélessávú internet kiszolgálás területén. Az új mobilinternet szolgáltatás szorosan illeszkedik a Btel üzleti koncepciójához, miszerint a szélessávú internet kiszolgálás minden területére kiterjedő szolgáltatási portfolió elengedhetetlen a dinamikusan változó ügyfél igények kiszolgálásához. Az új szolgáltatás beolvad majd a Btel kínálatai közé, és újszerű, egyedi csomagajánlatokban lehet majd igénybevenni.

A Btel (Business Telecom Távközlési Kft.) 2006 –ban alakult, jelenleg is 100 % -ban magyar tulajdonú alternatív távközlési vállalat. A telekommunikáció minden szegmensére kiterjedő termékkínálattal rendelkezik, a szélessávú Internettől, egészen a telefon, TV, és hoszting szolgáltatásokig, ezáltal a lakossági és vállalati szegmens szinte minden telekommunikációs igényét maradéktalanul képes kiszolgálni. Jelenleg több mint 20.000 előfizető választotta a Btel-t szolgáltatóként, és a folyamatosan bővülő, – megújuló termékkínálat révén az előfizetők köre folyamatosan bővül. A Btel technikai felkészültségét, kedvező díjképzését és a minden igényt kielégítő ügyfélszolgálati tevékenységét jól tükrözi, hogy jelenleg Magyarországon közel 1000 önkormányzati és intézményi végpontot szolgál ki telefon és szélessávú internet szolgáltatásokkal.