Nemzeti konzultációt tarthatnak a családokról és a demográfiai helyzetről a közeljövőben, de ilyen formában kérhetik ki a választók véleményét európai uniós kérdésekben is az európai parlamenti választás előtt. A Fidesz kommunikációjában új szereplők is megjelennek majd. Az államtitkárok pedig ma teszik le az ünnepélyes esküt – írja a Magyar Idők.

A lap értesülései szerint új személyek, új arcok kapcsolódnak be a Fidesz és a kormány kommunikációjába. A nagyobbik kormánypárt kommunikációs igazgatója Hidvéghi Balázs, a kormány szóvivője pedig továbbra is Kovács Zoltán lesz, a Kormányinfókat pedig az új kancelláriaminiszter, Gulyás Gergely tartja majd. De a tájékoztatásban új emberek is megjelennek majd.

Hidvéghi leszögezte, hogy a kormány nem mond le az elmúlt években már megszokott kommunikációs eszközökről, így az európai parlamenti választásra például országjárással, óriásplakátokkal és nemzeti konzultációval készülhetnek majd.

Elsőként a családokról és a demográfiai helyzetről kérdezik meg ilyen úton az embereket, de a későbbiekben, az európai parlamenti választásra készülve, reális lehetőségnek tűnik egy nemzeti konzultáció megtartása európai uniós kérdésekben is – tette hozzá végezetül Hidvéghi Balázs.

A Magyar Idők teljes cikkét erre a linkre kattintva olvashatják el.