A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány három új pályázatot hirdet az Erzsébet-program keretében 2017/2018-ban felhasználható üdülésre. A pályázatok ezúttal nagyszülőknek és unokáiknak, gyermeküket egyedül nevelő szülőknek és gyermekeiknek, illetve kétgyermekes családoknak szólnak. Regisztrálni és pályázatot benyújtani most is kizárólag elektronikusan lehet a www.erzsebetprogram.hu oldalon 2017. május 28. és június 30. között.

Új korszakot nyit az Erzsébet-program történetében, hogy idén először jelentkezhetnek nagyszülők unokáikkal, egyedülálló szülők gyermekeikkel és a kétgyermekes családok kedvezményes üdülésre. A pályázatokban a szülők, nagyszülők a 18. életévüket be nem töltött gyermekeikkel, unokáikkal utazhatnak egy 4 vagy 5 napos pihenésre az Erzsébet-programban részt vevő szálláshelyek valamelyikére. Az újonnan meghirdetett lehetőségeket a 2017. május 28-i gyereknap alkalmából jelentette be Novák Katalin, az Emberi Erőforrások Minisztériumának család- és ifjúságügyért, valamint nemzetközi ügyekért felelős államtitkára a budapesti Erzsébet-téren megrendezett eseményen.


A családok támogatása és az összetartozás erősítése jegyében kiírt pályázatokra 2017. május 28. – 2017. június 30. között lehet jelentkezni. Regisztrálni most is kizárólag elektronikusan lehet, a www.erzsbetprogram.hu oldalon, ahol pályázói profil létrehozását követően lehet pályázatot benyújtani. Mindhárom kiírás feltételei részletesen olvashatókITT, ITT ésITT. INNEN tölthető le a Hozzájáruló nyilatkozat személyes adatok kezeléséhez elnevezésű dokumentum, amelyet a pályázat véglegesítése/beadása előtt szükséges a pályázói profilba feltölteni. A sikeres pályázat feltétele a pályázati hozzájárulás határidőben történő megfizetése is, legkésőbb 2017. augusztus 10-ig, szállást foglalni ezt követően lehet majd idénre vagy a következő évre.