Tovább a tisztesség útján!

Tovább a tisztesség útján!Mindig a mérsékelt vonalat képviseltem a Jobbikon belül. Szerettem volna, ha a párt jobbközép, polgári és európai erőként működik, ehelyett nihilizmus, populizmus és belső leszámolás jött Jakab Péter és Gyöngyösi Márton vezetésével, ami számomra teljességgel vállalhatatlan.A továbbiakban egyetlen Vas megyei ellenzéki, független országgyűlési képviselőként kívánok dolgozni a Vas megyeiekért, a remélt 2022-es győzelmet jelentő ellenzéki együttműködéshez pedig minden erőmmel igyekszem hozzájárulni. Munkára fel!Bana Tibor Vas megyei országgyűlési képviselő#szombathely #vasmegye #ellenzék #banatibor

Gepostet von Bana Tibor am Montag, 2. März 2020
Hirdetés

Tovább a tisztesség útján! című hétfői Facebook-bejegyzésében a képviselő azt írta: mindig a mérsékelt vonalat képviselte a Jobbikon belül. Szerette volna, ha a párt jobbközép, polgári és európai erőként működik, ehelyett „nihilizmus, populizmus és belső leszámolás jött Jakab Péter és Gyöngyösi Márton vezetésével”, ami „teljességgel vállalhatatlan” – fogalmazott.

Bana Tibor videójában úgy fogalmaz:

„Jakab Péter az antiszemita botrányairól elhíresült orosz- és törökbarát Gyöngyösi Mártonnal együtt diktátorként vezeti a pártot. Mindenkit ellehetetlenít vagy eltávolít, aki nem ért vele egyet mindenben. Hiába dolgozik valaki keményen, ha kritikát is meg mer fogalmazni, nincs helye a rendszerben.”

A továbbiakban egyetlen Vas megyei ellenzéki, független országgyűlési képviselőként akar dolgozni, a remélt 2022-es győzelmet jelentő ellenzéki együttműködéshez pedig minden erejével igyekszik hozzájárulni – közölte.

A parlament honlapja szerint Bana Tibor 2018-tól hétfőig az Országgyűlés európai ügyek bizottságának alelnöke is volt.