Aláírásgyűjtő demonstrációt rendeznek október 23-án – jelentette be büszkén Hadházy Ákos Facebook-oldalán.

Fotók: MTI, wikipedia, szerk.: demokrata.hu

Mint ismeretes, Hadházy Ákos aláírásgyűjtésbe kezdett az Európai Ügyészséghez való csatlakozásért. A pusztító mosolyú politikus célja egymillió aláírás összegyűjtése. Akciójában segítik őt az ellenzéki pártok is.

Ezt az aláírásgyűjtést hivatott támogatni a legújabb ellenzéki tüntetés, amelynek várható felszólalóiról Hadházy Ákos már egy ígéretes névsort is közzétett. Bátran kijelenthetjük, a Bem téren újra összegyűlik az ellenzék színe-java Márki-Zay Pétertől Jávor Benedekig.

Íme a lista:

„Megemlékező beszédet” a tervek szerint Jeszenszky Géza volt külügyminiszter mond majd, a többiek ezek szerint valami mással készülnek nemzeti ünnepünkre.

A listát böngészve ellenben komoly hiányérzetünk támadhat, hiszen Gyurcsány Ferenc pártjából egyelőre senki nem szerepel a felszólalók között, noha az aláírásgyűjtést ők is nagy erőkkel támogatják. Kár lenne, ha épp ők maradnának ki a szokás szerint szerfelett színvonalasnak ígérkező eseményből…

A Demokratikus Koalíió a kezdetektől fogva országos szinten gyűjti az aláírásokat az Európai Ügyészségért!Csatlakozz: https://www.facebook.com/events/330862180806889/🇭🇺🇪🇺

Gepostet von Demokratikus Koalíció am Sonntag, 7. Oktober 2018

A szervező hivatalosan a KELLESZ Korrupcióellenes Szövetség nevében Horváth András. 

NE HAGYJUK BÜNTETLENÜL!OKTÓBER 23-ÁN 15.45-TŐL A BEM TÉRENALÁÍRÁSGYŰJTŐ DEMONSTRÁCIÓ AZ EURÓPAI ÜGYÉSZSÉGÉRTA…

Gepostet von Hadházy Ákos am Sonntag, 14. Oktober 2018