Fotó: képernyőkép, Videa
Hirdetés

A Bors találkozott a nővel, aki a lap „munkatársának kérdésére, hogy a lakásban tartózkodik-e a pártelnök, egyértelműen nemmel válaszolt. Tette ezt annak ellenére, hogy Jakab Péter autója már késő este óta ott állt közös lakásuk bejáratánál. Többször is elismételte, hogy Jakab nem tartózkodik a lakásban” – írja keddi cikkében a Bors, videóban is bemutatva a beszélgetést.

Később Jakab Péterrel is sikerült beszélni, aki azt állította, hogy ő csak dolgozni jár ebbe a lakásba.

Mint ismert, a Bors korábbi cikke arról számolt be, hogy Jakab Péter hivatalos lakóhelye Budapesten a XI. kerületi Fraknó utcában van, ezt bérli neki az Országgyűlés Hivatala, havi 239 ezer forintért, csakhogy itt szerintük soha nem lakott a jobbikos politikus. Az erről szóló bizonyítékokat, dokumentumokat a Bors pénteken hozta nyilvánosságra.

A lap szerint a Jobbik elnöke „hónapok óta titkos élettársi viszonyt folytat egy, a feleségénél sokkal fiatalabb nővel, persze a lehető legnagyobb titokban a budai Csóka utcában.”

„A hölgy a kabinetfőnököm, akivel baráti a viszonyom, hisz 2016 óta együtt dolgozunk, a lakásban pedig nem azt csináljuk, amit Borkai, hanem azt, amit a feladataim megkívánnak. Dolgozunk, emberekkel találkozunk, megbeszéléseket folytatunk akár olyanokkal is, akik tartva a rezsimtől, nem szívesen találkoznak velem nyilvános helyen” – írta a hírre reagálva Jakab Péter.

A Bors cikke képekkel és videókkal ITT olvasható.

Korábban írtuk