A nyolcadik évéhez érkező esemény sok családnál már ugyanolyan piros betűs ünnepként szerepel a falinaptárban, mint a névnapok és születésnapok, köszönhetően egyedülálló témaválasztékának és a folyamatos megújulásnak. A rendezvényre kilátogató leendő és gyakorló szülők a legfelkészültebb szakértőktől hallhatnak előadásokat és kérhetnek személyre szabott tanácsokat a babatervezés, várandósság és kisbabás kor számtalan témájában, kipróbálhatják a legújabb termékeket és kényelmes környezetben tájékozódhatnak, szórakozhatnak.

A 12 éves korig ingyenesen látogatható esemény főtámogatója, az OTP Lakástakarék mindenkire gondolva két helyszínen is várja a látogatókat. Városépítő játékuk nem csak programként, látványban is különlegesnek ígérkezik, hiszen 25.000 elemből áll majd össze, és egyszerre 50-60 gyerek is tudja építeni. Szombat délután a támogató jóvoltából a Pick Szeged férfi kézilabda csapat tagjai is beszállnak az építésbe, akikkel ezután a színpadon beszélgetni, sőt közösen fotózkodni, és egy kicsit kézilabdázni is lehet. A rendezvény másik oldalán a kismamáknak készülnek kényelmes pihenővel, a kisbabáknak pedig készségfejlesztő játszóházzal.

A kisbabával érkezőket külön szoptató és pelenkázó helyiségek is várják, és az anyukák kényelmesen megetethetik babájukat a bébiétel kuckóban. A 9000 négyzetméteres rendezvényen idén is lesz kedvezményes helyszíni 4D ultrahang vizsgálat, melyre korlátozott számban előzetesen is lehet helyet foglalni az Expo weboldalán keresztül.

A gyerekek egész napos szórakozásáról nem csak a karácsonyi szezon slágerjátékainak élő kipróbálási lehetősége gondoskodik, hanem a beltéri kalandpark és sípálya, hatalmas konzolbirodalom és izgalmas színpadi program is, ahonnan természetesen nem hiányozhat az Alma Zenekar sem. A gyerek TV csatornák is kitelepülnek az eseményre, és számtalan kalandos foglalkozással készülnek a gyereksereg rohamára, többek között Wu Sensei Ninjaképzőjével, a Hetedhét Gyerekhíradóval és az 5 méteres Tévé Macival.

A szülőknek (is) szóló komolyabb témák között a zöldségfogyasztás fontossága és a gyerekbarát igazságszolgáltatás is megtalálható lesz a rendezvényen, az Emberi Erőforrások Minisztériumának munkatársaitól pedig az új családtag jövetelét követő támogatások rendszeréről és az otthonteremtést segítő lehetőségekről kaphatunk naprakész információkat.

A várandósokat egy nem mindennapi kaland is várja a szombati napon, melynek célja az egyszerre egy helyen lévő kismamák Guinness világrekordjának megdöntése! Aki babát hord a szíve alatt, részese lehet a világraszóló eseménynek!

Az sem fog csalódni, aki szeretne hazavinni valami emléket, vagy akár a kinézett karácsonyi ajándékot, a rendezvényre ugyanis a legtöbb kiállító már karácsonyi kedvezményekkel készül.

Bővebb információ és értékes nyeremények a www.babamamaexpo.hu és a www.gyerekvilagelmenyhetvege.hu oldalon.

Regisztráljon, hogy ne maradjon le semmiről!

Babamama Expo és Gyerekvilág Élményhétvége

2013. november 15-16-17.

Budapest Sportaréna

Nyitva minden nap 10-18 óráig