🤨A finn Nemzeti Koalíciós Párt ifjúsági szervezete is csatlakozott a baloldali kórushoz.‼️A Fidelitas részéről úgy…

Gepostet von Illés Boglárka am Freitag, 3. April 2020
Hirdetés

A finn Nemzeti Koalíciós Párt ifjúsági szervezete is csatlakozott a baloldali kórushoz – írta Facebook-oldalán Illés Boglárka.

A magyar kormány minden intézkedést a kellő időben, a jogi keretek betartása mellett tett és tesz meg, amelyben támogatjuk, mert számunkra a magyar emberek élete, egészsége és biztonsága az első! – hangsúlyozta az ifjúsági szervezet elnöke, aki megosztotta a finneknek írt levelét is a közösségi oldalán.

„Az első és legfontosabb teendője minden felelősségteljes kormányzatnak, hogy biztosítsa nemzete biztonságát és egészségét. Ennek érdekében a Magyar Kormány kulcsfontosságú lépéseket tett meg a lehető leghamarabb, tanulva azon tagállamok korábbi tapasztalataiból, amelyeket hamarabb ért el a vírus. A magyar emberek támogatják ezeket a döntéseket, megértve a helyzet komolyságát”

– tudatja a finn szervezet elnökével, Matias Pajulával.

Önkénteseink jelen vannak az utcákon minden egyes nap, hogy segítsenek az időseknek napi bevásárlásukban, gyógyszereik kiváltásában vagy a kutyájuk sétáltatásában, annak érdekében, hogy mindazok, akik különösen érintettek, otthon tudjanak maradni – emeli ki Illés Boglárka.

A törvény szerint a Kormány a szükséges és arányos mértékben gyakorolhatja jogosítványait a járvány megelőzésének, kezelésének és megállításának, valamint a negatív következmények elhárításának érdekében. Az Országgyűlés bármikor dönthet úgy, hogy ezt a felhatalmazást visszavonja – hívja fel a figyelmet.

Rossz példát mutat, hogy a hazai ellenzéki pártok és nemzetközi szövetségeseik, beleértve egyes médiafelületeket, úgy döntöttek, hogy politikai támadásra szánják el magukat, amikor emberi életek vannak veszélyben és minden korábbinál nagyobb szükség lenne az egység felmutatására – írja a Fidelitas elnöke.

„Sajnáljuk, hogy Ti, finn barátaink, a Kokoomusnuoret, a rosszul tájékoztatott és elfogult baloldali narratívának felülve, a demokrácia végéről írtatok és az Európai Bizottságot arra szólítottátok fel, hogy függessze fel Magyarország uniós tagságát”

– fogalmaz Illés Boglárka.