Vadai Ágnes (DK) is arról beszélt, hogy lakosságarányosan Magyarországon halnak meg a legtöbben, ezért nincs mit ünnepelni. A miniszterelnök tette politikai verseny tárgyává a halottak számát, amikor azt mondta, hogy a védekezés sikerét a megmentettek életében lehet mérni – közölte.

Hirdetés

COVID 2/167. Az oltás életet ment. Az oltásellenes baloldal életeket tesz kockára. Ne dőljenek be nekik // The…

Posted by Orbán Viktor on Monday, April 26, 2021

Orbán Viktor úgy válaszolt, a válság kezdete óta minden napot azzal töltöttek, hogy a magyarok életét megmentsék, a kórházak működjenek, legyen vakcina és be tudják oltani az embereket. Az átoltottság arányából látható, hogy Magyarország ezzel a feladattal jól birkózott meg – értékelt.

Megjegyezte: közben meg kellett küzdeniük az ellenzékkel is, amely folyton akadályozta a védekezést. Elismeréssel tartozunk az egészségügyben dolgozóknak, nem vádaskodással – fűzte hozzá.

Vadai Ágnes erre kijelentette: nem lehet bízni a miniszterelnökben, és a magyarok többsége már nem hisz neki. Azt kérte a kormányfőtől, hogy adja meg a tiszteletet az embereknek és a halottaknak is.

Orbán Viktor közölte: sokkal jobban haladnának a védekezéssel, ha az ellenzék nem lenne oltásellenes, de ellenzéki képviselők határozatot nyújtottak be a kínai és orosz vakcinák ellen.

Volt képe Orbánnak azt mondani,hogy mindenkit meggyógyítanak. Hazug, szívtelen, a halottaink emlékét nem tisztelő ember ez!#vadaiagnes #demokratikuskoalicio #dk 🇭🇺🇪🇺

Posted by Vadai Ágnes on Monday, April 26, 2021
Korábban írtuk