Vadai Ágnes (Demokratikus Koalíció) felszólalásában köszönetet mondott azoknak, akik a koronavírus-járvány idején erejükön felül küzdenek, de azt mondta: a kormány nem végezte a munkáját, „önző és lelketlen módon nem készítettek oltási tervet”.

Hirdetés

Véleménye szerint Magyarországon nincs kormányzati előregondolkodás és tervezés, káosz van, szervezetlenség, közben pedig „megy az összevissza beszéd az élet minden terén”.

Az a káosz, amely tavaly a kontaktkutatással és a teszteléssel indult, mostanra megfertőzte a kormány minden ágát a tömeges oltástól a „soha nem volt válságkezelésig” – fogalmazott.

Orbán kormánya kitűnően működik bűnszervezetként, de kormányként elvéreznek az első aprócska feladatnál!

OSZD MEG KÉRLEK, HOGY ELJUSSON MINDENKIHEZ!Azonnali választ várok az oltási rendszer összeomlásáról! Kövesd élőben a napirend előtti felszólalásomat! 🇭🇺🇪🇺

Posted by Vadai Ágnes on Tuesday, March 16, 2021

Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára válaszában hangsúlyozta: az oltással lehet a leggyorsabban véget vetni a járványnak, azonban a baloldalon „óriási erőket mozgósítanak annak érdekében, hogy aláaknázzák a magyar oltási programot”.

Korábban írtuk

Az oltásellenességre példaként hozta többek között azt, hogy egy korábban DK-s képviselőjelöltként induló háziorvos megtagadta bizonyos oltóanyagok beadását.

Ha a baloldal a felszínen erőteljesen tagadja, hogy oltásellenes, akkor mért tagadják meg az emberektől az oltás beadását, miért kampányoltak egyes vakcinatípusok betiltásáért? – tette fel a kérdést Dömötör Csaba.

Vadai Ágnes nem érti, miért mondják a baloldalra, hogy oltásellenes. Hát ezért:(feszült bekiabálásai után most is a házelnöknek kellett rendre utasítania.)

Posted by Dömötör Csaba on Tuesday, March 16, 2021