Kis brüsszeli abszurd ❌ Miközben az egész világ a koronavírus elleni védekezéssel van elfoglalva, Brüsszelben a…

Posted by Varga Judit on Wednesday, May 19, 2021
Hirdetés

Varga Judit bejegyzése szerint miközben az egész világ a koronavírus elleni védekezéssel van elfoglalva, Brüsszelben a baloldal ismét a bevándorlás propagálását vette napirendre. A brüsszeli elit újabb migrációs jelentésről tárgyalt, amely sem a határvédelem megerősítésére, sem az illegális migráció megállítására nem tartalmaz javaslatokat, ugyanakkor az emberi jogokra hivatkozva a betelepítést szorgalmazza Európába – írta. Hozzátette: ez jól mutatja „Brüsszel távolságát az emberek problémáitól”.

A miniszter szerint „a baloldal a szolidaritás elkényelmesedett jelszava mögé bújva próbálja elkenni a problémákat”, ahelyett, hogy a megoldásukon dolgozna.

„Ha igazán segíteni akarunk a bajba jutott embertársainkon”, akkor a migrációt helyben kell kezelni, az ezt kiváltó okok megszüntetésével – emelte ki, hangsúlyozva: ezt Magyarország már régen felismerte, a Hungary Helps programmal pedig a jövőben is komoly lépéseket tesz azért, hogy mindenki békében élhessen saját hazájában.

A koronavírus-járványnak még nincs vége, ezért „időszerű lenne”, ha végre Brüsszel is az emberek valós problémáira koncentrálna – írta Varga Judit.

Korábban írtuk

Az Európai Parlament szerdai plenáris ülésén a munkaerőhiány enyhítését célzó legális migrációról szóló jelentésről folytatott vitát.