⚖️🇪🇺 Az Európai Bizottság alelnöke Vera Jourová a Bloombergnek nyilatkozva kifejezte konkrét elvárásait az Európai Unió…

Posted by Varga Judit on Saturday, March 20, 2021
Hirdetés

Az Európai Bizottság alelnöke, Vera Jourová a Bloombergnek nyilatkozva kifejezte konkrét elvárásait az Európai Unó Bíróságával szemben, és nyáron már döntést vár a testülettől a kondicionalitás-kereset kapcsán – írja az igazságügyi miniszter.

Sosem gondoltam volna, hogy Jourová gyűlölete Magyarországgal és Lengyelországgal szemben odáig fajul, hogy politikai nyomást helyezzen az EU Bíróságára, kvázi utasítva a luxembourgi testületet a döntés meghozatalára – fogalmaz Varga Judit.

Arra kérjük a balliberális politikusokat, hogy fejezzék be azon országok zsarolását, akik a baloldali fősodorral szemben ma is a hagyományos értékek mellett állnak ki – jelentette ki a miniszter.

Individuum helyett közösség, multikulturalizmus helyett önálló nemzetállamok, többszázféle gender helyett hagyományos férfi-női szerepek. Ezek olyan értékek, amelyeket Brüsszelben jogállamisági zsarolással és szankciókkal akarnak elpusztítani – zárta sorait Varga Judit.

Korábban írtuk