Olyan eseteket hozott fel, amelyek során szerinte visszaéltek a támogatásokkal. Példaként hozta az újpesti jégkorong szakosztály gazdálkodását, amely ellen elmondása szerint a szülők is feljelentést tettek. Visszásnak ítélte az újpesti jégcsarnok-beruházást is.

Hirdetés

Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának államtitkára közölte: 156 milliárd forinttal növekszik jövőre az egészségügy büdzséje, amely 77 százalékkal lesz több, mint az utolsó szocialista kormány alatt volt. Az önkormányzatok is többlettel gazdálkodhatnak – hangsúlyozta.

Újpest kapcsán azt mondta: tudja, hogy Varju László naponta egyeztet a kerületi ügyekről abban a városrészben, ahol nemrég a korábbi SZDSZ-es Ungár Klára lett a rendelő vezetője, kommunikációs feladatokkal pedig a DK-s Gréczy Zsolt fiát bízták meg.

Korábban írtuk

Szerinte Varju László hétről hétre Che Guevaraként küzd a tao-támogatások, vagyis egy nem létező probléma ellen. Rámutatott: az önkormányzatok másban sem bíznak, az ellenzéki polgármesterek is tao-forrásokat gyűjtenek, Brüsszel pedig hat évre engedélyezte a tao-rendszert, mivel átláthatónak, szabályosnak, törvényesnek ítélte.

A baloldal rövidtávú politikai gondolkodásának csapdája: Varju László és a TAO esete

A baloldal rövidtávú politikai gondolkodásának csapdája: Varju László és a TAO esete

Gepostet von Rétvári Bence am Donnerstag, 2. Juli 2020