Ezért lenne jó miniszterelnöke Dobrev Klára Magyarországnak!

Olyan miniszterelnökre van szüksége az országnak, akinek valódi nemzetközi kapcsolatai vannak, amelyekkel szolgálni tudja Magyarországot. Ő Dobrev Klára, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje!Kövesd élőben VARJU László Újpest-Angyalföld parlamenti felszólalását!Támogasd Dobrev Klárát: https://bit.ly/dobrevklara🇭🇺🇪🇺#DobrevKlára

Posted by Demokratikus Koalíció on Monday, May 3, 2021
Hirdetés

Varju László (DK) Magyarország uniós csatlakozásának 17. évfordulója kapcsán arról beszélt: a DK a legeurópaibb párt, amely szabad, demokrata, európai jogállamot akar megvalósítani. Bírálta a kormányt, mert szerint az elmúlt években kapott uniós források ellenére, négy magyar régió továbbra is a legszegényebb európai régiók közé tartozik.

Kijelentette: elég volt a Fidesz-KDNP állampárti rendszeréből. Dobrev Klárát a DK miniszterelnök-jelöltjét ajánlotta az emberek figyelmébe és úgy vélte: az ellenzéki előválasztás igazi ünnep lesz, amellyel tehetnek egy lépést azért, hogy a „Fidesz-KDNP állampárt urizáló dőzsölésének véget vessenek”.

Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára szerint kiderült, hogy a koronavírus-járvány közepette, az EU-val való fontos tárgyalások idején a DK-s képviselőnek semmi sem fontosabb, minthogy kortesbeszédet mondjon Gyurcsány Ferenc felesége, Dobrev Klára mellett.

Hangsúlyozta: a kormányoldal egy éve próbálja meggyőzni az ellenzéket, hogy inkább a magyar emberek érdekeivel foglalkozzon nemzeti sorskérdések idején, azonban a baloldal minden alkalmat arra használ ki, hogy a „politikai pecsenyéjét” sütögesse.

Korábban írtuk