A Népszabadság online értesülése szerint a rendőrök szúró és vágó eszközöket találtak a helyszínen, az áldozat rokonát állítólag vérfürdő fogadta. A stop.hu úgy tudja, a holttestek a ház különböző helyiségeiben voltak. A 37 éves nő és 36 éves férje belsőépítészként dolgozott, a család ismerőse szerint visszahúzódó, rendezett családi életet éltek.

Valószínűleg családi tragédia történt Tényőn – mondta el a Lánchíd Rádiónak a település polgármestere. Varga Gábor hozzátette: a nyomozás jelenlegi állása szerint nem kívülről érkezett a gyilkos.

A Kisalföld szerint a 37 éves Sz. K. és felesége, K. V. belsőépítészek, hat éve laktak a faluban, a telek, amire építkeztek, nagyanyai örökség volt. A megyei napilap internetes változata úgy tudja, az ismeretlen gyilkos fejszével és motoros fűrésszel végzett a családdal.

Tényőn egész éjszaka tartott a helyszíni és a halottszemle, valamint a tanúmeghallgatások – a falu központjában erre az időre lezárták azt az utcát, ahol a bűncselekmény történt. A rendőrség mára ígért részleteket a négyesgyilkosságról.

(hírTV, Lánchíd Rádió)