– Honnan szerzett tudomást a Culevit létezéséről?

– Hírt kaptam Kulcsár doktorról, illetve csodaszeréről, és elhatároztam, utánajárok, miről is van szó valójában. A riportfilm forgatása alatt folyamatosan visszalátogattunk olyan betegekhez, akik a Culevitet használták, hogy meggyőződjünk róla, tényleg használ-e a szer. Akkoriban csak az orvosok harminc-negyven százaléka volt jó véleménnyel a Culevitről, az orvostanhallgatók nagy része pedig pozitív várakozással fogadta a hírt. Ugyanakkor a betegektől csak pozitív beszámolókat hallottunk, s én is láttam rajtuk a javulást.

– Mi késztette a könyv megírására?

– Segíteni szeretnék mindenkinek, akinek szüksége van rá. Magyarország élen jár Európában a rákos megbetegedések számát illetően. Úgy gondolom, bárki lehet érintett, ezért szerettem volna utánajárni, mikor lehet végre rákgyógyszerünk. Mivel sok a pozitív visszajelzés a Culevittel kapcsolatban, jó úton járunk afelé, hogy a táplálék-kiegészítőből gyógyszer legyen.

– Sok-sok hasonló terméket reklámoztak már, nagy részükről azonban kiderült, hogy egyáltalán nem használnak. Van-e garancia arra, hogy a Culevit valóban segítséget nyújt a rákbetegség leküzdésére?

– A Culevit nem csodaszer, a tablettát szedő betegek elmondása alapján mégis azt tapasztaltuk, hogy komoly segítséget jelentett gyógyulásukban, ezekről is írtunk könyvünkben. A legtöbb rákellenes szert azért ismerik az emberek, mert több millió forinttal támogatták a reklámozását. De ez még nem bizonyítja azt, hogy az a készítmény jó is.

– Létezik krém változata is a Culevitnek. Mire való?

– Kiváló szer égési sérülések kezelésére, allergia okozta kiütések enyhítésére, de még borotválkozás után is érdemes használni. Egy hölgynek például sósav fröccsent a bőrére, a krém használatával azonban semmi nyoma nem maradt a sérülésnek.

– Miért hisz a Culevit sikerében?

– Egyrészt, mert eddig csak pozitív visszajelzéseket hallottunk azoktól a betegektől, akik használták, és úgy hiszem mára már az orvostársadalom nagy része is elismeri a készítményt. Másrészt semmiféle mellékhatása nincs, hiszen a szervezet saját anyagait tartalmazza. Írótársammal bízunk a gyógyszerfejlesztés sikereiben, azonban az, hogy dr. Kulcsár Gyula felfedezéséből mikor lesz gyógyszer, a „gyógyítóipar” szereplőin is múlik.

– Miben különbözik ez a készítmény a többi rákellenes gyógyszertől?

– Először is szeretném felhívni a figyelmet arra, a Culevit nem gyógyszer, hanem táplálékkiegészítő. Sok kutató a mai napig úgy gondolja, az erős immunrendszer pusztítja el a daganatos sejteket. Dr. Kulcsár Gyula biokémikusrákkutató felfedezése szerint ugyanakkor ez nem így van, ha ugyanis az immunrendszer védene a daganatok ellen, akkor az AIDS-esek körében rengeteg rákbeteg lenne. Dr. Kulcsár Gyula fedezte fel a passzív tumor-ellenes védelmi rendszert, amely elpusztítja a tumorsejteket. A rendszer hatóanyagai találhatóak meg a Culevitben is.

– Mióta létezik ez a készítmény?

– Körülbelül tíz-tizenöt éve egy baráti társaság, köztük a már említett Kulcsár doktor szabadalmaztatta a Culevitet, ennek ellenére azonban kevesen ismerik. Nekem például egy kollégám ajánlotta, orvos létemre magam sem hallottam róla azelőtt.

– Kiknek ajánlja, és ki a célcsoportja a Dombóvári Gáborral közösen írt könyvének?

– Mindenkinek érdemes lenne elolvasnia a könyvet, amiből kiderül, a készítményt nemcsak a rákbetegek szedhetik, hanem azok is, akik szeretnék megelőzni a daganatok kialakulását. Ez a szer önmagában nem képes leküzdeni a rákot, a többi kezeléssel együtt azonban mindenképp pozitív hatása van, s növeli az esélyét annak, hogy egy rákos beteg meggyógyuljon. Saját tapasztalatból tudom, hiszen én is felgyógyultam a betegségből, a sugárkezelés kellemetlen mellékhatásait például minimálisra csökkenti.

– Hogyan lehet hozzájutni az étrend-kiegészítőhöz?

– Minden patikában és bioboltban megvásárolható. A betegek számára szükséges havi mennyiség körülbelül annyiba kerül, mint amennyit egy dohányzó ember cigarettára költ egy hónapban. Ha megelőzés céljából használjuk a készítményt, egy hónapig is elég egy üveg.

——————-

www.versenybenarakkal.hu

Könyvvel kapcsolatos kérdések, észrevételek: Szentes Andrea, 0670 500 99 34