Fotó: MTI/Soós Lajos, illusztráció
Képünk illusztráció
Hirdetés

Farkas Sándor vasárnap reggel az egyik szentesi piacon tartott, Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akciótervét támogató aláírásgyűjtésen újságíróknak azt mondta, meg kell őrizni a keresztény értékeket, melyek nemcsak Magyarországon, hanem egész Európában komoly veszélyben vannak.

A térség országgyűlési képviselői posztját is betöltő politikus úgy fogalmazott, az az érdekünk, hogy Magyarország a magyar embereké maradjon.

„Olyan képviselőket szeretnénk az Európai Parlamentbe küldeni, akik kiállnak Magyarország érdekei mellett, nem pedig behódolnak a brüsszeli politikának” – hangsúlyozta Farkas Sándor.

Az államtitkár azt mondta: a magyar emberek olyan kiszámítható, biztonságos országban akarnak élni, amely mindenkinek megfelelő jövőképet „és nem utolsósorban jó hangulatot biztosít”.

A képviselő kifejtette, az elmúlt hetekben, hónapokban sokan visszatértek Magyarországra azok közül, akik korábban külföldre mentek dolgozni. Ebből is látszik, hogy a magyar gazdaság fejlődőképes, a fizetések emelkednek, javul a hatékonyság és a jövedelmezőség. Hozzátette: ezt a folyamatot folytatni kell, így sokan visszajönnek, hiszen Magyarország a legbiztonságosabb ország Európában.