Hirdetés

A Potápi Árpád János nemzetpolitikáért felelős államtitkár közösségi oldalán olvasható felhívás szerint „Nagyszüleink, dédszüleink, időseink igazi példaképek. Olyan értékrendet képviselnek, amely igazi kincs a mai rohanó világban.”

Az államtitkárság december 2-án meghirdetett pályázatában arra kéri a jelentkezőket, készítsenek amatőr videót olyan, a környezetükben élő idős emberrel, akire felnéznek. Kérjék meg őket arra, hogy a videóban osszák meg gondolataikat az életről, arról, hogyan kell és hogyan érdemes élni, mi az, ami igazán fontos az életben!

A pályázat mindenki számára nyitott, aki betöltötte a 14. életévét, és még nem múlt el 30 éves, elfogadja a részvételi feltételeket és a témának megfelelő pályázati anyagot nyújt be. Olyan, legfeljebb 3 perces amatőr filmeket várnak, amelyben a fiatalok az idősek életbölcsességeit, inspiráló történeteit, az életről megfogalmazott gondolatait mutatják be. A pályázati anyagok beküldési határideje 2021. december 31.

A részletes pályázati felhívás a kulhonimagyarok.hu/videopalyazat oldalon olvasható, a hozzá kapcsolódó videós felhívás pedig az alábbi a facebook.com/potapiarpad/videos/429508151947592 oldalon érhető el.

Korábban írtuk