Hirdetés

„Hat évvel ezelőtt baleset részese voltam, vétlenségemet jogerős bírósági ítélet mondta ki. A jelöltállítási folyamatban erről tájékoztattam az ellenzéki összefogás illetékeseit. Ugyanakkor ma napvilágot látott egy privát csoportba írt üzenetem, amelyet közvetlenül a baleset után, sokkhatás alatt írtam. Noha szavaimért ugyanott bocsánatot kértem, be kell látnom: kampányom folytatása súlyos terhet róna rám, a pártomra és az ellenzéki összefogásra” – kezdte magyarázkodását Gér Mihály a Facebook-oldalán megjelent közleményében.

„Ezért a jelöléstől a mai nappal visszalépek. Bár nem tehettem róla, az eset mély, kitörölhetetlen nyomokat hagyott bennem. Rendkívüli módon sajnálom a történteket, és ezúton is szeretném együttérzésemről biztosítani az áldozatok hozzátartozóit. Kérem a sajtó képviselőit, hogy ne keressenek a témában” – ismertette döntését Karácsony Gergely exjelöltje.

Mint mi is beszámoltunk róla a Bennfentes portálra hivatkozva, Gér Mihály 2016. augusztus 26-án az Andrássy út egyik zebráján elütött egy fiatal párt, ahogyan arról a Police.hu is beszámolt korábban. A Bennfentes olyan képernyőmentéseket publikált, amelyek azt bizonyítják, Gér Mihály – a baloldali ellenzék 2022-es, Pest 10-es, monori központú választókörzetének eddigi jelöltje – szinte kérkedett és hencegett azzal, hogy elütött egy fiatal párt.

Miközben a párbeszédes Gér érzéketlenül osztotta meg gondolatait az elhunyt fiúról és a mozgássérültté vált lányról, arról sem feledkezett meg, hogy őt megvédte a „fémváz”.

Korábban írtuk

Gér ezekben a hozzászólásokban azzal kérkedik, hogy na ki ölt ma embert, majd hozzáteszi, ráadásul a kocsim is csupa velő, meg haj, tök undi.