Liberális "barátainkkal" együtt ünnepeljük a sajtószabadság napját! (Két, általuk kicenzúrázott hírrel)

Posted by Volner János on Friday, May 7, 2021
Hirdetés

Volner János azt mondta, a biztos bankszámláján négymillió euró „landolt hirtelen”, és a pénz eredete egyelőre nem ismert. A baloldali és liberális sajtó ezt a hírt „cenzúrázza”, egyetlen szót sem ejtenek arról, hogy az Európai Bizottságot korrupciós botrány érte – tette hozzá.

Közölte, a Volner Párt feltételezése szerint a 4 millió euró annak a fizetsége volt, hogy egyrészt a keleti vakcinákkal szemben kampányolt az EU, amelynek vezetése „szándékosan késlelteti” a keleti vakcinák uniós elfogadását. Szándékosan ártanak azoknak az emberekkel, akik ezeket az oltóanyagokat kapták meg, hogy „veszteségérzetet okozzanak” nekik – jegyezte meg a politikus.

Volner János kiemelte: Magyarországon lakosságarányosan kétszer annyi embert oltottak be, mint amennyi az uniós átlag. Ez azért van így, mert Magyarország – az EU vezetésénél „sokkal bölcsebben” – „diverzifikálta” a vakcinabeszerzéseket – jelentette ki, hozzátéve: az uniós politikusok nem egészségügyi szakmai kérdésként tekintettek a vakcinabeszerzésre, hanem politikai ügyet csináltak belőle„.

Pártja felszólítja az Európai Bizottságot, hogy vizsgálja ki a korrupciós ügyet, és kötelezzék a bizottsági tisztviselőket, tegyék nyilvánossá saját és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatát, és büntetőjogi felelősségre vonást követelnek – tudatta.

Korábban írtuk

Volner János szerint ez ”egy kiterjedt csalássorozat„, amelyben az EU átverte az embereket.

Kérdésekre válaszolva elmondta, az ellenzéki összefogás szerinte ”hazugok és elvtelenek gyülekezeteként„ működik, hiszen olyan politikusok támogatják most egymást, akik nemrég még ”kígyót-békát kiabáltak„ a másikra.

Arra reagálva, hogy a Jobbik Szabó Timeát, a Párbeszéd társelnökét támogatja az óbudai előválasztáson, azt mondta: Szabó Tímea ”méltó politikai párja, női megfelelője lehet„ Jakab Péternek, a Jobbik elnökének”, hiszen „mind a ketten a sudri bunkó, gennyes gyűlölködő szerepkörét erősítik a magyar Országgyűlésben”.