Hirdetés

Volner János úgy fogalmazott, pártja „a Jobbik 2003-as Alapító Nyilatkozatának szellemében elsődleges feladatának tekinti hazánk megvédését a kommunista utódpártoktól és a velük összeforrt szélsőséges liberálisoktól”.

–  Kiállunk a hagyományaink és értékeink megőrzése mellett, minden eszközzel támogatjuk a hagyományos családmodellt és a magyar nemzetállamot is megvédjük az Európai Egyesült Államok létrehozását nyíltan felvállaló balliberális tömbbel szemben – hangsúlyozta bejegyzésében a pártelnök. 

Volner úgy érvelt, jobbközép pozíciójuk miatt elsősorban jobboldali szavazókat tudnak megszólítani, 5 százalékot el nem érő választási szereplésük a balliberálisok hatalomra jutásának esélyét növelné.

– A döntés számunkra nem lehetett kérdéses: a hazánkat választjuk a megszerezhető állami százmilliók helyett – emelte ki a politikus, aki a Jobbikból kilépett, azóta új pártot alapított politikustársait ugyanerre kérte.

Korábban írtuk

– Ezúton kérem minden, a Jobbikból korábban kivált és pártot alapító politikustársamat arra, hogy kövesse a Volner Párt példáját. Varga-Damm Andrea, Toroczkai László, Bencsik János: arra kérlek benneteket, ne veszélyeztessétek Magyarországot azzal, hogy jobboldali szavazatok megszerzésével növelitek a balliberális tömb hatalmi esélyeit. Kérlek benneteket, maradjatok ti is hűek a Jobbik Alapító Nyilatkozatának szelleméhez és kövessetek el mindent annak érdekében, hogy a kommunista utódpártoktól és a velük összeforrt szélsőséges liberálisoktól megvédhessük Magyarországot! –hangsúlyozta Volner János.