Most az álcivilek szálltak be a felelőtlenségi versenybe: éppen azon siránkoznak, hogy járványhelyzetben nem lehet…

Posted by Völner Pál on Tuesday, March 16, 2021
Hirdetés

Az államtitkár szerdai Facebook-bejegyzése szerint az egészségügyi dolgozók emberfeletti teljesítménnyel mentik az életeket és az emberek zöme a munkájában és a magánéletében is komoly erőfeszítéseket tesz azért, hogy minél kevesebbet érintkezzen másokkal a vírus terjedésének megakadályozásáért.

„A Soros-szervezetek eközben gondolkodás nélkül összeterelnének több tucat, esetleg több száz embert, hogy kockára tegyék az életüket és egészségüket – illetve azokét, akikkel aztán majd a buszon vagy a boltban véletlenül összefutnak” – írta.

Völner Pál szerint ez nem meglepő, mert Gyurcsány Ferenc DK-elnök és „csatlósai” az oltás ellen hergelik az embereket, kamuvideóval és álhírekkel támadnak, az „úgynevezett újságíróik folyamatosan szinte pánikkeltő cikkeket” adnak közzé, hazudnak a statisztikákról, a külföldi trendekről, miközben ők „soron kívül beadatják maguknak” a vakcinát.

„A baloldalt soha nem érdekelte a magyar emberek sorsa, és most sincs ez másként. Simán kockára teszik bárkinek az életét, csak hogy szidhassák kicsit a kormányt. Mindössze ennyire képesek, semmi máshoz nincsen tudásuk és tehetségük” – írta az államtitkár.

Korábban írtuk