A Hegyalja Fesztivál a Felső-Tisza-part legnagyobb hazai rendezvénye, ahol a színes kulturális események és sportprogramok mellett évről évre neves hazai és külföldi előadók várják a közönséget.

A rendezvényre készülődő utasok a MÁV-START és a GYSEV bármely jegypénztárában meg tudják vásárolni a kedvezményes, alkalmi menettérti vasúti menetjegyeiket. A kedvezmény igénybe vételéhez az utasoknak a menetjegyeiket a helyszínen le kell bélyegeztetni, és a vonaton a jegyvizsgáló kérésére be kell mutatni. Bélyegzés a fesztivál helyszínén, a pénztársoron a MÁV-START konténerben szerdától szombatig 13:00-22:00 óra között, valamint vasárnap 7.30-12:00 óra között kérhető.

A kedvezményes árú menetjeggyel az utazás legkorábban a rendezvényt megelőző napon, július 11-jén kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb a rendezvény napját követő napon, július 18-án kell befejezni.

A Hegyalja Fesztivál utolsó napján Budapestre utazók mentesítő vonatot is igénybe vehetnek, amely Tokaj állomásról 10:40-kor indul és a Keleti pályaudvarig csak Miskolc-Tiszai, Füzesabony, Hatvan, Gödöllő állomásokon áll meg leszállási célból.

Az utasok további információkat a MÁV-START Zrt. honlapján: a www.mav-start.hu weboldalon találhatnak.