Fotó: MTI/Mihádák Zoltán
Ütközésben összeroncsolódott személygépkocsi Pestszentlõrincen 2022. szeptember 11-én
Hirdetés

Az MTI helyszínről származó információi szerint az autó vezetőjét a kiérkező rendőrök még az ütközés előtt kimentették a gépjárműből. A sofőr kisebb sérülést szenvedett. Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-t arról tájékoztatta, hogy a tehervonat több száz méteren keresztül tolta, majd maga alá gyűrte a járművet.

A baleset miatt a ceglédi vasútvonalon jelentősen hosszabb eljutási időre kell számítani – közölte a Mávinform a vasúttársaság honlapján vasárnap este.

A helyszínelés és a műszaki mentés befejezéséig – várhatóan kora hajnalig – Pestszentlőrinc és Vecsés között nem közlekednek a vonatok.

A vonatok a Nyugati pályaudvar és Kőbánya-Kispest között közlekednek, valamint Vecsés állomáson fordulnak vissza Monor és Cegléd felé, késésekre és vonatkimaradásokra kell számítani. Kőbánya-Kispest és Vecsés között pótlóbuszok közlekednek.

A gyorsabb eljutás érdekében a vasúttársaság azt javasolja a ceglédi vonalra utazóknak, hogy a lezárás miatt a párhuzamosan közlekedő buszjáratokat vegyék igénybe. A vasúti jegyeket és bérleteket elfogadják a Volánbusz 582-es, 576-os és 577-es járatain, valamint a BKK 200E jelzésű buszain Kőbánya-Kispest és Vecsés-Nyugat megállóhely között, továbbá az M3-as metrópótlón Kőbánya-Kispest és a Nyugati pályaudvar között.

Korábban írtuk