XXI. századi szabadságharcot hirdet meg a Jobbik.

Fotók: a Jobbik Facebook-oldala, szerk.

Forrás: a Jobbik Facebook-oldala, szerk. 

Mi az ellenállás? címmel videópremiert tartottak a lelkét vesztett párt Facebook-oldalán. A videóban a párt elnöke és elnökhelyettese elmélkedését hallgathatjuk végig bántóan közeli felvételek közepette az ellenállás témakörében.

Egy olyan ellenállás tüzét lobbantjuk be, amely egy újfajta, XXI. századi szabadságharcot hirdet meg a hazánkat kifosztó és megszálló rezsimmel szemben. Célunk, hogy rövid időn belül komoly változásokat érjünk el a SZABADSÁG, IGAZSÁGOSSÁG és BIZTONSÁG hármasának jegyében, mert Magyarországnak nincs több ideje!

– írják a felvezetőben.

Gyöngyösi Márton szerint nem kormánnyal, hanem egy rendszerrel, egy rezsimmel állnak szemben, amivel szemben „már ellenzéki pártként nem lehet fellépni”. Sneider Tamás ugyanakkor határozottabb fellépést sürget politikai eszközökkel,

de sokkal fontosabb, hogy az utcán tudjuk kifejezni a véleményünket

– fogalmaz a pártelnök, aki láthatóan elfelejti a jobbikos ünnepi rendezvényeken, sőt a kampányidőszak során is tapasztalható kínosan gyér érdeklődést. A zavarosra vágott videóban aztán megtudjuk, Gyöngyösi Márton vitafórumok szervezését szorgalmazná egyes médiumokban, ahol a társadalom minél szélesebb rétegei kifejthetnék véleményüket. Gyöngyösi azt is hangsúlyozza, Magyarországon az ellenállásnak hagyományai vannak:

volt már szabadságharc, forradalom, volt már passzív ellenállás, ezekből tudunk meríteni.

A cél a jelen helyzetre alkalmazható ellenállás megtalálása az elnökhelyettes szerint, ami igazán merész vállalkozás, tekintettel arra, hogy csak a múlt héten hárman hagyták el a Jobbik frakcióját, köztük egyik legnépszerűbb politikusuk, Volner János. 

Mi az ellenállás?

Légy része az ellenállásnak! Egy olyan ellenállás tüzét lobbantjuk be, amely egy újfajta, 21. századi szabadságharcot hirdet meg a hazánkat kifosztó és megszálló rezsimmel szemben. Célunk, hogy rövid időn belül komoly változásokat érjünk el a SZABADSÁG, IGAZSÁGOSSÁG és BIZTONSÁG hármasának jegyében, mert Magyarországnak nincs több ideje! Nézd meg Sneider Tamás és Gyöngyösi Márton közös videóját az ellenállásról és csatlakozz hozzánk!

Gepostet von Jobbik Magyarországért Mozgalom am Dienstag, 9. Oktober 2018